Shurna parla de felicitat per justificar el bon moment

L’ACB publica que el 1997-1998 un equip va haver de sumar vint triomfs per assegurar-se la vuitena plaça i ser al play-off

Shurna parla de felicitat per justificar el bon momentACB PHOTO / F. RUSO

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

És una evidència que la temporada de John Shurna no està complint les expectatives que va despertar quan se’l va contractar l’estiu passat. Ara bé, pas a pas, arran que si l’aler pivot del Bàsquet Club MoraBanc Andorra s’aferra al mateix nivell que va mostrar diumenge passat a la pista del Reial Betis Energía Plus (10 punts, 5 rebots i 2 assistències), sense cap mena de dubte apareixerà en escena un nou home. I per al MoraBanc aquesta regularitat serà necessària per afrontar la igualada batalla de cara a entrar al play-off pel títol.

Etiquetes:

Certament li queda molta feina per endavant, però segons ell hi ha una fórmula secreta que li funciona i alhora és vàlida per a tota la plantilla. “Si tothom és feliç la confiança puja com l’escuma i consegüentment els èxits arriben”, va assegurar ahir el protagonista a la zona mixta. Tenint en compte aquestes paraules, Shurna passa per un moment de felicitat, segurament per culpa de la ratxa històrica de sis triomfs seguits, i va explicar que “només tracto d’ajudar l’equip a guanyar i hem demostrat que sabem com aconseguir-ho”. L’ACB va publicar a la seva pàgina web un article sobre la vuitena plaça més cara de la història. A dia d’avui amb premi i propietat dels tricolors. Quantes victòries necessitarà el vuitè per assegurar-se el lloc? El 1997-1998 el León Caja España en va necessitar 20.

tracking