El Lusitans, el clar vencedor de la penúltima jornada

Els ‘vermelhos’ fan els deures i tenen a tocar fer-se amos del 4t lloc

El Lusitans, el clar vencedor de la penúltima jornadaFAF

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La jornada número 20 o penúltima de la fase regular de la Lliga Multisegur Assegurances va deixar un clar vencedor: el Futbol Club Lusitans. El conjunt vermelho va disputar un partit directe per la quarta i darrera plaça d’accés al play-off pel títol, contra l’Inter Club Escaldes. Els escaldencs van cedir per 1 a 2 en un matx que va començar a dominar el Lusitans al minut 8 i va quasi sentenciar al 54, mentre que al 72 va arribar la diana dels d’Escaldes de penal. D’aquesta forma els homes que entrena Alberto Usubiaga van deixar sense cap opció l’Inter de cara a l’última jornada del pròxim diumenge. Ara bé, l’FC Lusitans no té els deures del tot fets, ja que en cas que no vencés la Penya Encarnada i la UE Santa Coloma superés la UE Engordany, colomencs i vermelhos empatarien a 31. I en aquest punt, els de Santa Coloma s’adjudicarien el quart lloc.

Etiquetes:

Precisament aquests es van complicar la vida en perdre davant el Tic Tapa Sant Julià per 0 a 2 en un xoc que es va resoldre a la primera meitat. La golejada de la matinal de futbol la va aconseguir el Vall Banc Santa Coloma en endossar-li cinc gols al Nóbrega Constructora Futbol Club Encamp (0 a 5).

Finalment, l’Engordany va suar de valent per poder gua-nyar la Penya Encarnada i consegüentment mantenir el lideratge (0 a 2).

tracking