Peñarroya dona per tancat el 'cas Diagne' i només pensa en el Betis

El tècnic assegura que l’acció de diumenge amb el pivot “està més que oblidada”

Peñarroya dona per tancat el 'cas Diagne' i només pensa en el Betis

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tema oblidat, així va referir-se Joan Peñar­roya a la picabaralla que va tenir amb Moussa Diagne al partit de diumenge passat a Tenerife i que tanta cua ha portat aquest cap de setmana. El tècnic va assegurar que “en Moussa va sortir i va dir el que havia de dir. Ha passat uns dies dolents perquè sap que es va equivocar, i la imatge que li ha donat a ell està molt allunyada de la seva imatge real com a persona i com a jugador, i no l’afavoreix”, i va afegir que “és una experiència com a jugador que l’ajudarà a seguir creixent”. Pel que fa a la relació amb la resta de companys, Peñarroya va treure ferro: “tranquil·litat, és un jugador estimat, tant personalment com professionalment per la resta dels seus companys, tot el club, i la resta de cos tècnic. Va ser un tema lleig que no va ser agradable, però ja està més que oblidat”.

Etiquetes:

Més enllà de l’assumpte que ha eclipsat l’actualitat de l’equip durant els últims dies, l’egarenc també va analitzar el duel de demà contra el Betis Energia Plus, i va manifestar que “venen d’una victòria molt important contra un rival directe, i segur que això ha fet que la seva confiança i autoestima sigui molt millor”. Tot i la classificació dels andalusos (són penúltims), el tècnic va mostrar-se contundent afirmant que “sabem que si no juguem millor que a Tenerife, difícilment aconseguirem la victòria”.

Unes impressions semblants va mostrar Landing Sanè, que va declarar que “mirant la classificació sembla que és un partit que hem de guanyar, però no és així. Hem de ser seriosos, i s’ha de reconèixer que són un equip amb força talent”. El gal també va mostrar la seva satisfacció per l’ampliació de contracte fins a final de temporada: “estic molt content per l’extensió, i fins ara tot ha anat molt bé a Andorra”, i va afegir que “hi ha hagut una evolució des del primer dia, l’equip guanya i em porto bé amb tothom”.

OBERTA LA VOTACIÓ PER TRIAR LA MASCOTA DEL CLUB

ANDORRA LA VELLA. Ahir va obrir-se el període de votació per escollir la nova mascota del MoraBanc Andorra amb els deu dissenys finalistes realitzats per escolars de segona ensenyança del país. La votació popular s’efectuarà a través del Facebook del centre comercial Pyrénées.

tracking