Motociclisme

La pluja marca l'entrenament de Xavi Cardelús a Jerez

La pluja marca l'entrenament de Xavi Cardelús a Jerez

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després de dues jornades d’entrenaments al Circuit d’Almeria, Xavi Cardelús va tancar ahir la setmana de pretemporada amb un nou test, en aquest cas al Circuit de Jerez, que va estar marcat per les males condicions meteorològiques que hi va haver al traçat d’Andalusia. La pista estava en males condicions per la pluja ja des de primera hora del matí. Cap al migdia es va anar assecant i el pilot va poder fer una volta ràpida d’1’48”0.

Posteriorment la pluja va tornar a agafar protagonisme i els registres van ser més lents, tot i que l’1’55”9 que va aconseguir Cardelús va deixar-lo amb un bon sabor de boca.

Després del test, l’andorrà va declarar estar “força content de com han anat les coses en aquest entrenament perquè malgrat que l’asfalt no ha arribat a estar totalment sec en cap moment, he rodat ràpid en totes les condicions possibles, tant amb la pista humida com amb l’asfalt totalment moll i plovent”. A més, el corredor va afegir que “ens ha anat bé treballar la posada a punt de la meva Kalex en aigua perquè és bo tenir referències prèvies”.

El proper 25 de març, Xavi Cardelús obrirà la temporada del Campionat d’Europa de Moto2 amb la prova d’Estoril, a Portugal, on els pilots hauran de fer dues curses al traçat lusità.

tracking