El Vall Banc segueix líder després d'empatar contra la UE Engordany

El Penya Encarnada va sumar el segon punt de la temporada contra la UE Santa Coloma

El Vall Banc segueix líder després d'empatar contra la UE EngordanyFAF

El Vall Banc Santa Coloma segueix una jornada més com a líder de la Lliga Multisegur Assegurances després d’empatar a un gol contra el segon classificat, la UE Engordany. Els colomencs van avançar-se ben d’hora en el marcador al minut sis de joc gràcies a una diana d’Andreu Ramos, i ja a la segona part l’Engordany va situar les taules a l’electrònic amb el gol de Mateo Rodríguez al minut 66.

Darrere dels dos dominadors de la lliga es troba el Tic Tapa Sant Julià, que ahir va desfer-se de l’Inter Escaldes per 1-3. Emiliano, Enric Pi i Luís Emilio van ser els autors dels gols lauredians, mentre que Renato va fer la diana del conjunt escaldenc.

La gran sorpresa de la jornada va produir-se a l’últim matx de la tarda, i és que el Penya Encarnada d’Andorra va esgarrapar el seu segon punt en el que portem de competició després d’empatar-li al vigent campió de la Copa Constitució, la UE Santa Coloma. Jordi Rubio des del punt de penal va fer el 0-1 pels groc i negres, gol número 100 que encaixava el Penya. Tot apuntava a una nova derrota per als vermells, però Matías Vaamonde va anotar el gol de la igualada a tres minuts per al xiulet final.

Per últim, l’FC Lusitans va trencar la mala dinàmica que arrossegava durant les últimes setmanes i va guanyar l’FC Encamp per 3-0 després de sis partits en què no coneixia el triomf. El duel va tenir un clar protagonista, Ramael. El futbolista va aconseguir els tres gols del seu equip, i va deixar el matx pràcticament sentenciat abans de la mitja hora amb dues dianes. A més, va certificar el seu hat-trick amb el 3-0 al temps afegit.