jocs olímpics de pyeongchang

Irineu Esteve suma un meritori 27è lloc

L’esquiador de fons va complir l’objectiu del Top-30 en els 15 quilòmetres estil patinador

Irineu Esteve suma un meritori 27è lloc

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Irineu Esteve va disputar ahir la seva segona prova als Jocs Olímpics de Pyeongchang i la va superar amb més que bona nota. L’esquiador de fons va aconseguir la 27a plaça a la cursa dels 15 quilòmetres estil patinador i es va poder treure l’espina del debut en una cita olímpica de diumenge passat, quan després d’una caiguda i el trencament d’un dels pals va ser 46è a l’esquiatló.

Etiquetes:

Esteve sortia amb el dorsal 22 i va fer un temps de 35’40”7, a 1’56”8 del suís Dario Cologna, que va penjar-se la medalla d’or, i va estar acompanyat al podi per Simen Hegstad Krueger i Denis Spitsov. El del Principat va anar de menys a més a la cursa, ja que al primer parcial marcava el 57è millor temps, però va anar progressant a poc a poc, remuntant 30 llocs fins a la 27a posició final al centre d’esquí de fons Alpensia. En finalitzar la prova, el jove esportista va mostrar-se “molt content pel resultat”, i pel que fa al desenvolupament de la mateixa cursa, va declarar que “llàstima de la primera volta o volta i mitja, en què he sortit una mica lent, però després la gent s’ha començat a apagar una mica”. Sobre si esperava aquest resultat, Esteve va manifestar que “podíem esperar un Top-30 si sortia una bona cursa i finalment ha estat així”.

Des de la FAE, el tècnic, Joan Erola, va valorar l’actuació d’Irineu Esteve: “Estem molt contents. Potser avui era la cursa més difícil per entrar entre els 30 i l’Irineu ha corregut molt bé.”

La propera cita per a Esteve serà dissabte vinent a les sis del matí amb els 50 quilòmetres sortida massiva, on s’estrenarà: “A veure què passa, no n’he fet mai cap i veurem com es planteja.”

tracking