El Barça vol retrobar el camí del triomf

Els d’Ernesto Valverde encadenen dos empats seguits i avui visiten Ipurua

El Barça vol retrobar el camí del triomf

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Futbol Club Barcelona visita avui (16.15 hores) l’estadi municipal d’Ipurua, de l’Eibar, amb l’objectiu i la necessitat de retrobar-se amb la victòria a la lliga espanyola. Els homes d’Ernesto Valverde van empatar de forma consecutiva els dos darrers enfrontaments, amb el Reial Club Deportiu Espanyol i el Getafe i, per tant, tenen més a prop l’Atlètic de Madrid, concretament a set punts. De la seva banda, els matalassers es veuen demà (16.15 hores) les cares al Wanda Metropolitano contra l’Athletic de Bilbao.

Etiquetes:

En qualsevol cas, el Txingurri Valverde, que va descartar novament de la convocatòria André Gomes, va declarar ahir a Barcelona que “s’ha de plantejar cada partit com si fos l’últim” i pel que fa al rival va comentar que “el moment en el qual es troba l’Eibar és el que més em preocupa. Està en el millor moment de la temporada i quasi en posicions europees”. El duel de la primera volta al Camp Nou va acabar amb un voluminós 6 a 1, encara que “és molt difícil jugar-hi, et porten al seu territori i en aquest punt són realment bons”. El matx de dimarts que ve (20.45 h) davant el Chelsea de l’anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions va estar rondant a la sala de premsa, però Valverde va deixar clar que “el xoc del Chelsea és important, però el de demà [avui] també i únicament pensem en l’Eibar”.

Finalment, el diari esportiu Mundo Deportivo va publicar que Andrés Iniesta té una oferta suculenta del Tianjin Quanjian del futbol xinès. Ara bé, el migcampista manxec, de moment, se sent a gust a can Barça.

TONI KROOS ES LESIONA I PODRIA PERDRE'S EL DUEL AMB EL PSG

Toni Kroos va patir dimecres passat contra el París Saint Germain (PSG), al Santiago Bernabéu, un esquinç del lligament lateral extern del genoll dret i, per tant, estarà allunyat dels ter­renys de joc entre dues i tres setmanes. Aquesta lesió és dura d’afrontar per a l’entrenador del Reial Madrid, Zinedine Zidane, perquè Kroos es tracta d’un pilar fonamental a la sala de màquines i, a més, el grau de preocupació podria augmentar, ja que no és segur que arribi a estar disponible pel duel de tornada dels vuitens de final de la Lliga de Campions. En qualsevol cas, Zizou, apostarà pel versàtil Mateo Kovacic.

tracking