L'FC Andorra recupera el duel contra el Vila-seca amb opcions d'escalar llocs

L'FC Andorra recupera el duel contra el Vila-seca amb opcions d'escalar llocs

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’FC Andorra afronta avui (12 h) un nou matx important en les seves aspiracions de confirmar la permanència al més aviat possible. Els de Candi Viladrich reben el Vila-seca en el duel corresponent a la jornada 14 i que en aquella ocasió no es va poder disputar per la neu caiguda sobre la Borda Mateu. Avui, en un principi, es recuperarà aquest matx malgrat la demanda a la federació catalana per part del conjunt tarragoní d’ajornar-lo de nou en no voler córrer cap tipus de perill de camí al Principat arran de les previsions de gel.

Etiquetes:

Així doncs, els del Principat tenen una ocasió d’or per sumar punts mentre la resta d’equips no ho pot fer. Si s’embutxaquen la victòria, els tricolors se situarien quarts, a només tres punts de la promoció. No obstant això, l’equip segueix tenint en ment la salvació matemàtica abans que l’ascens. “Primer hem de mirar la permanència i després en funció d’on siguem ja podrem mirar cap a dalt o respirar”, assegurava ahir en roda de premsa Àlex Martínez, que destacava l’actitud de l’equip en situacions complicades com l’actual, amb tants jugadors lesionats. “Encara que tinguem baixes l’equip treu la cara i mostra competitivitat traient bons resultats”, va comentar.

Per al duel d’avui, Robert Font, que estarà uns 15 dies fora amb molèsties a les costelles, s’afegeix a Aleix Viladot en l’apartat de baixes per lesió, a més de les de llarga durada de Marc Pujol, Jordi Betriu i Jordi Aláez. Marc Ferré tampoc podrà vestir-se de curt per acumulació de targetes, mentre que Roger Nazzaro tornarà a ser a la banqueta, però encara sense estar amb condicions òptimes per jugar.

tracking