ACB LLIGA ENDESA

Que segueixi la festa

El MoraBanc Andorra vol seguir en un bon moment de forma amb el difícil examen contra el Reial Madrid de Pablo Laso

Que segueixi la festaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El dia d’avui és un d’aquells que els aficionats al bàsquet tenen marcat al calendari amb la visita del totpoderós Reial Madrid al Poliesportiu (19.00 hores), no només pel que són, sinó pels antecedents que hi ha últimament, en especial la temporada passada, contra el conjunt blanc. Els de Pablo Laso són, sense cap mena de dubte, el millor equip de la Lliga Endesa, i dels més forts d’Europa. A la competició domèstica han guanyat 17 dels 18 partits que han disputat (només han perdut a casa contra el Barça), i sumen tots els seus desplaçaments per victòries. Tot i aquests números, Joan Peñarroya ho té clar: “és un partit de dificultat màxima, però d’ambició màxima també”.

Pel tècnic, una de les claus és “deixar de pensar en el Madrid i fer-ho en nosaltres, fer el nostre partit, les nostres coses i jugar com sempre, amb energia i sense renunciar al nostre estil”, i va afegir que “a més d’això hem de tenir un bon dia, i aconseguir que ells no juguin còmodes i estiguin una mica atrapats”. L’egarenc també va fer una crida a l’afició, que de ben segur omplirà aquest vespre el Poliesportiu: “volem que estigui ple, la gent vingui a gaudir i que tant de bo nosaltres tinguem la resposta de fer un gran partit i el públic marxi content”.

Després de les dues victòries de prestigi contra Barça Lassa i Montakit Fuenlabrada, sembla que el duel contra els blancs arriba en el millor moment possible, però el capità Oliver Stevic no vol llançar les campanes al vol: “aquestes dues setmanes estem millor que abans, però necessitem recordar que vam perdre aquí a casa contra el Burgos. No podem pensar que per guanyar els dos últims partits som un gran equip”, però va agregar que “estem llestos, sabem que hem de fer avui a la pista”. Entre aquestes coses que el MoraBanc ha de fer avui per intentar guanyar, Stevic va destacar “jugar junts i dur, lluitar pel rebot, estar bé en defensa i córrer, no només en atac, sinó també al darrere. Si juguem així tindrem possibilitats de guanyar el partit”.

Setmana calmada a infermeria

Gairebé per primer cop des de l’inici de la temporada, l’equip ha pogut entrenar amb normalitat i sense baixes (més enllà de les de llarga durada de Burjanadze i Karnowski) i un petit procés gripal que va tenir Jankovic a principi de setmana. Avui, a més, podria fer el seu debut amb la samarreta del MoraBanc l’últim fitxatge, Colton Iverson.

JORNADA SOLIDÀRIA

L'Assandca i el Morabanc s'uneixen contra el càncer

ANDORRA LA VELLA. En el marc del Dia mundial contra el càncer que se celebra demà a tot el món, l’Assandca (Associació Andorrana Contra el Càncer) i el MoraBanc Andorra preparen una acció per plantar cara a la malaltia. Entre el primer i el segon quart del partit d’aquesta nit, es demanarà al públic present al Poliesportiu d’Andorra que s’agafi de les espatlles amb els seus veïns de seient per fer una muralla humana gegant contra el càncer amb les més de 4.000 persones que es preveu que avui presenciïn el matx contra el Reial Madrid.

tracking