El VPC assoleix el quart triomf consecutiu a casa

L’equip es fa novament fort al Nacional, on no perd des del novembre (25 - 20 )

El VPC assoleix el quart triomf consecutiu a casaFernando Galindo

El VPC Andorra no va encetar de la millor manera el curs a l’Estadi Nacional en perdre els dos primers enfrontaments a casa. No obstant això, a mesura que han anat passant les jornades i l’equip s’ha anat adaptant als canvis de plantilla que hi ha hagut els del Principat s’han solidificat quan tenen l’afició de costat. Ahir van tornar a vèncer i van sumar la quarta victòria consecutiva a casa, on no perden des de mitjan novembre. A més, va ser davant un rival, la US Canton, que tenien just per damunt a la classificació, amb 10 punts més, això sí, que ahir van passar a ser sis.

Els de Jonathan Garcia i David Kirikàixvili van sortir per a totes i van arribar al descans amb un marcador favorable de 17 a 10, amb els assajos de Josep Correas i Bejan Mtchdlidze, transformats per Ramaz Jinàixvili, que a més va marcar un cop de càstig. Va ser a la represa quan els tricolors van encarrilar la victòria. Un assaig de Roger Canturri i un altre cop de càstig de Ramaz van permetre que el triomf es tornés a quedar a casa. El Canton, però, va lluitar als minuts finals i va evitar que la victòria fos completa, ja que no es va poder sumar el punt de bonus (25-20). Tot i això, el VPC tindrà una nova oportunitat de demostrar la solidesa a casa diumenge vinent davant l’Aussone.