esquí

Nou podi de Marc Oliveras a la Citadines World Cup

L’andorrà assoleix el tercer i el quart lloc als supergegants de la cita

Nou podi de Marc Oliveras a la Citadines World CupFAE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Marc Oliveras va sumar ahir un nou podi a la Citadines World Cup, que acull l’estació italiana de Passo San Pellegrino, sent el tercer que aconsegueix en dos dies després de les dues segones places en els descensos del dijous. Ahir, ho va fer en una de les dues curses que es van disputar de la disciplina de supergegant, en què va obtenir la tercera i la quarta posició, respectivament.

Oliveras no va ser l’únic competidor de la federació que ahir va entrar en acció. De fet, fins a sis corredors més repartits en quatre localitats d’Itàlia tenien alguna cita. La posició més destacada va ser el 38è lloc d’Axel Esteve al gegant FIS de Folgaria. L’andorrà, que sortia amb el dorsal 50, es va quedar a 4’’73 del vencedor, l’esquiador italià Hannes Zingerle. En aquesta mateixa cita també hi eren Xavi Salvadores i Joan Verdú, que no van poder finalitzar la segona mànega.

L’equip femení va tenir la mateixa mala sort a les respectives cites. Carmina Pallàs va fer el primer descens de la Copa del Món de Cortina d’Ampezzo, en el qual no va poder completar la cursa en saltar-se una porta. Avui, però, tindrà una altra oportunitat amb un nou descens i demà hi haurà el supergegant. Per la seva part, Clàudia Mijares i Laura Arnabat no van poder completar la cursa de l’eslàlom FIS que es va disputar a Monte Pora.

D’altra banda, el vent va tornar a fer acte de presència ahir a Erzurum (Turquia) i les qualificacions de la Copa del Món en què havia de competir Lluís Marín es van ajornar per avui.

tracking