Esquí

Àxel Esteve, acaba 47è al gegant de Copa d'Europa

Joan Verdú no pot finalitzar la primera mànega en patir una caiguda

Àxel Esteve, acaba 47è al gegant de Copa d'EuropaOSCAR RIUS / LAFOTODELACURSA. COM

Àxel Esteve va assolir ahir una 47a posició al gegant de la Copa d’Europa de Kirchberg, a Luxemburg. L’esquiador andorrà va classificar-se entre els 60 millors de cara a poder estar a la segona mànega, i en aquest punt va aconseguir el lloc especificat amb un crono total de 02’40”50, quedant-se així a 09”07 del vencedor, l’italià Alex Hofer (02’31”43).

El tècnic, Max Tissot, va mostrar-se satisfet i alhora constructiu tot dient que “l’Àxel no esquia malament, però li falta energia en el revolt per crear més velocitat. El que ha passat és positiu, perquè ha completat les dues mànegues”. De la seva part, Joan Verdú, a la mateixa prova va patir una caiguda “quan anava pel bon camí”, ja que es va enganxar una mà amb una porta, i per tant no va finalitzar la primera mànega. D’altra banda, Cande Moreno està concentrada per a la Copa d’Europa de l’estació austríaca de Zauchensee. L’esportista del Principat va dur a terme ahir l’entrenament del descens, en el qual va registrar una 19a plaça, de 57 corredores, amb un temps d’1’09”06 (a 1”62 del millor registre de la sueca Lisa Hoernblad). El supergegant es disputa avui, demà hi haurà una altra sessió i dijous i divendres pròpiament els descensos.