ACB Lliga Endesa

Per la Copa, fins al final

El MoraBanc no pot fallar si vol mantenir les opcions de ser a Gran Canària

Per la Copa, fins al final

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Només queden dos partits per al tall de la Copa del Rei, el d’avui (12.30 h) a la pista del Movistar Estudiantes, i el de la setmana vinent, al Poliesportiu davant l’FC Barcelona Lassa, però el MoraBanc Andorra es pot quedar abans d’hora sense opcions matemàtiques de classificar-se per al torneig del KO. Per lluitar per aquest objectiu fins al final, l’equip necessita una victòria davant el conjunt madrileny o haurà d’esperar que l’Iberostar Tenerife punxi a casa davant el Baskonia per després jugar-s’ho tot en la darrera jornada, en la qual si es perd avui les opcions serien mínimes.

És evident que un triomf aniria molt bé per a les aspiracions de Copa en cas que els equips que actualment ocupen les posicions privilegiades, els canaris i l’Unicaja, no sumin una victòria avui. Tots aquests càlculs, però, no estaran dins dels caps dels jugadors del MoraBanc mentre es jugui el duel al WiZink Center. “Hem de pensar a aconseguir la vuitena victòria, i si ho fem mirarem com estarà la classificació, però no ens serveix de res pensar en la Copa. Primer hem de jugar el partit, tota la resta són conseqüències”, comentava ahir Joan Peñarroya en la roda de premsa prèvia al duel.

Cal tenir en compte que l’Estudiantes està en un bon moment de forma i que també compta amb algunes, poques, possibilitats d’anar a la Copa. A més, compten amb el màxim anotador de la Lliga Endesa, Sylven Landesberg, per la qual cosa, si vèncer fora de casa ja acostuma a ser complicat, fer-ho aquesta vegada suposarà un afegit extra. “Crec que estan jugant molt bé ara mateix, només tenen una victòria menys, així que serà un partit molt important per a nosaltres. Si ens centrem en la nostra defensa i aquesta ens guia en atac serà bo”, exposava ahir David Walker.

El punt positiu per al MoraBanc, dins el més dolent, és que després de moltes setmanes amb jugadors amb molèsties, l’equip ha pogut tenir una setmana d’entrenaments normals sense incidències i els dos últims afectats, Andrew Albicy i John Shurna, han treballat en totes les sessions. “Ha estat una setmana llarga que ens ha servit per entrenar bastant i amb certa normalitat. Per primera vegada en molt de temps tenim 10 jugadors per entrenar”, asse-nyalava Peñarroya. Veurem si això es reconvertirà en un triomf.

ESTÀ A DISPOSICIÓ

Chris Copeland, amb pocs ‘quilòmetres’ per jugar a Madrid

ANDORRA LA VELLA. Chris Copeland va tornar a entrenar amb l’equip divendres, després d’estar prop d’un mes de baixa, i ahir va viatjar a Madrid. Tot indica que ja es troba bé com per disputar alguns minuts, però la manca de rodatge farà que tingui complicat jugar massa. “És una bona notícia per a nosaltres recuperar-lo, però és un jugador que surt d’una operació i que fa un mes que no juga. Serà un més i veurem com ens pot ajudar. Recuperem una posició interior i d’això no n’anem sobrats”, exposava Peñarroya.

tracking