Esquí

Mireia Gutiérrez finalitza 25a a la Copa d'Europa d'eslàlom de Zell am See

Mireia Gutiérrez finalitza 25a a la Copa d'Europa d'eslàlom de Zell am See

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mireia Gutiérrez va acabar en 25a plaça a la Copa d’Europa d’eslàlom de Zell am See que es va disputar ahir a Àustria. L’esquiadora va finalitzar la segona mànega amb un temps d’1’50”94, a 3”30 de la vencedora, que va ser la sueca Magdalena Fjaellstroem. En la primera mànega, l’andorrana havia finalitzat en la 24a posició, a 2”56 de la millor marca, que va obtenir la també sueca Yiva Staalnacke.

El tècnic de la FAE, Roger Vidosa, va declarar que “la Mimi ha sortit bé a la primera mànega, però es queda xafada després d’una figura i ja no arriba a recuperar la línia”. Sobre la segona baixada, va assegurar que “esperàvem una remuntada, però ha tingut problemes amb els esquís”. Avui es disputarà un nou eslàlom d’aquesta Copa d’Europa.

També durant la jornada d’ahir va celebrar-se la Copa del Món de Bad Kleinkirchheim (Àustria) en supergegant, on Carmina Pallàs va acabar en 36a plaça en la seva segona presència en una cursa de la Copa del Món. Ahir va marcar un registre de 1’17”27 i va acabar a 7”47 de la italiana Federica Brignone, que va adjudicar-se la prova. Pallàs competirà avui a la Copa del Món en descens.

De la seva banda, l’equip masculí va participar ahir a l’eslàlom del Campionat d’Itàlia júnior que va celebrar-se a l’estació de Folgaria-Fondo Grande, on el millor representant de la FAE va ser Pol Suárez, amb el 16è lloc. L’esquiador va acabar amb un temps d’1’29”40, a 3”98 del guanyador de la prova, l’italià Francesco Sono. No van tenir tanta sort Àlex Rius, que va ser sisè a la primera mànega però no va acabar la segona perquè li va sortir un esquí, ni Lucas López, que no va poder finalitzar la primera mànega de la competició.

tracking