Coutinho signa com a culer, lesionat

El migcampista brasiler es mostra pletòric el dia de la seva presentació

Coutinho signa com a culer, lesionat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El brasiler Philippe Coutinho va ser presentat ahir a la tarda com a nou jugador del Futbol Club Barcelona fins al 30 de juny del 2023 i va voler agrair al club blaugrana i al Liverpool, l’equip de procedència, haver-li permès complir el desig. “Venir aquí és la realització d’un somni. Era una oportunitat única i no vaig tenir dubtes perquè de vegades les oportunitats només passen un cop”, va afirmar Coutinho, que novament va donar les gràcies al Barça per “la paciència” i als reds per haver acomplert la seva paraula “de deixar-me marxar en el mercat d’hivern”. El carioca va seguir explicant que “van intentar que em quedés, però van entendre que aquesta era la meva voluntat. He passat els últims mesos donant-ho tot com un professional i ara ha arribat el moment de canviar d’aires”.

Etiquetes:

El migcampista culer va passar les proves mèdiques, que van confirmar que haurà d’estar uns vint dies de baixa per un problema muscular a la cuixa dreta i, per tant, podria debutar amb la samarreta culer a final de gener, al Camp Nou, contra l’Alabès. Segons diverses informacions, l’FC Barcelona va pagar pel de Rio de Janeiro 120 milions d’euros fixos, que podrien convertir-se en 160 en funció dels variables, i d’aquesta manera seria el fitxatge més car de la història del conjunt català.

Seguint en clau d’incorporacions, el central defensiu Yerri Mina està a punt de fitxar. El colombià no es va deixar veure pels voltants del camp del Palmeiras i tenint en compte fons properes a la Ciutat Comtal aterrarà avui per tancar l’acord amb el president, Josep Maria Bartomeu, i la resta de directius.

tracking