Bàsquet

Moussa Diagne estarà tres setmanes fora de les pistes

Pateix una ruptura mioaponeuròtica de l’aponeurosi anterior

Moussa Diagne estarà tres setmanes fora de les pistesXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Moussa Diagné haurà d’estar tres setmanes de baixa a causa d’una ruptura mioaponeuròtica de l’aponeurosi anterior amb elongació al soli de la cama esquerra. El pivot va patir aquesta lesió a l’últim partit d’Eurocup contra el Darussafaka el 27 de desembre i va viatjar a Santiago de Compostel·la amb la resta dels companys, tot i que no va participar al partit i ni tan sols va fer l’escalfament previ al matx del Multiusos Fontes do Sar. En canvi, qui ja està al tram final de la recuperació és Chris Copeland. Està previst que s’incorpori aquesta setmana als entrenaments, tot i que ahir encara no ho va fer en la tornada al treball de l’equip.

Precisament les nombroses baixes en el joc interior han obligat Francesc Solana a buscar una incorporació en aquesta posició i el candidat més ben situat, tal com va informar el periodista David Pick, és el gal Landing Sané. Entre avui i demà es podria confirmar l’operació, ja que el pivot francès té contracte fins avui amb el Reggio Emilia italià. De fet, ahir va jugar partit d’Eurocup amb els transalpins. Segons informen des d’Itàlia, el club el vol renovar i els tricolors estan atents si no ho acaba fent.

D’altra banda, el MoraBanc Andorra va obrir ahir la venda on line per als partits contra el Barça Lassa (diumenge 21 de gener, 18.30 hores) i el Reial Madrid (dissabte 3 de febrer, 19 hores).

tracking