Futbol set

L'Andorra Sènior Cup suma 36 equips

Quan falten sis mesos ja té les places completes i fins i tot una llista d’espera

L'Andorra Sènior Cup suma 36 equipsFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El mes de juny vinent arribarà un clàssic entre els esdeveniments esportius del país, l’Andorra Sènior Cup, el torneig internacional de veterans de futbol de set que arribarà a la seva novena edició. El creixement de la competició no només és en anys, ja que edició a edició augmenta el nombre d’equips participants. Si el 2016 van ser-ne 30 i enguany 32, per al 2018 en seran 36, a més, amb totes les places completes i amb alguns conjunts en espera per si s’acaba produint alguna baixa.

L’organitzador, l’ex-jugador de futbol sala Talín Puyaltó, afirma estar “molt satisfet” i reconeix que encara rep trucades de clubs interessats a disputar el torneig el 2018. El creixement és evident, però Puyaltó té clar que “no volem convertir-nos en un torneig impersonal”, i afegeix que “el nostre és un campionat proper, que gira al voltant del futbol però en què no tot és futbol, ja que plantegem també altres activitats, així que no podem perdre l’essència”.

A l’edició del 2018 no faltaran els exjugadors de primera divisió, que any rere any es vesteixen de curt a l’Estadi Nacional, la Borda Mateu i Ordino, i aquest any podria tornar el conjunt Ezar, capitanejat per Santi Ezquerro i amb altres il·lustres com Carlos Gurpegi o Orbaiz, que l’any passat no van poder venir per compromisos personals de l’equip. L’Andor­ra Sènior Cup també segueix internacionalitzant-se, ja que vindran equips de Bèlgica, el Carib, Malta o Algèria, que s’afegiran als clàssics com França, Tunísia o Itàlia.

Talín Puyaltó explica també que pel 2019 farà alguna cosa especial per celebrar els 10 anys de torneig, com per exemple fer també alguna cosa fora del país, “tot i que és aviat”, sentencia.

tracking