Bàsquet

L'Obradoiro cau contra l'Estudiantes

L'Obradoiro cau contra l'Estudiantes

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El proper rival del MoraBanc Andorra a la Lliga Endesa, el Monbús Obradoiro, va sortir ahir escaldat de la pista del Movistar Estudiantes, on va caure per un contundent 95-67. Fins a cinc jugadors col·legials van estar per sobre dels deu punts, amb Darío Brizuela i Alex Brown com a més destacats, amb 14 cadascú. Els gallecs arribaran així al duel contra el conjunt tricolor després de sumar quatre desfetes seguides.

La gran sorpresa de la nit va produir-se al Gran Canaria Arena, on el cuer, el Betis, va superar l’Herbalife Gran Canària per 83-90 gràcies a un parcial de 16-25 a l’últim període, i els 20 punts, 6 rebots i 29 de valoració que va sumar l’americà Kelly Ryan.

L’altra gran campanada de la jornada va donar-se a Badalona, on el San Pablo Burgos va desfer-se de la Penya per 81-88 en un duel igualat que es va decantar a l’últim quart gràcies al 12-24 de parcial dels burgalesos.

Ahir també van jugar dos rivals directes més del MoraBanc a la lluita per la Copa del Rei. L’UCAM de Murcia va aconseguir una victòria ajustada a la pista del Tecnyconta Saragossa per 73-77, mentre que el Montakit Fuenlabrada va superar a casa l’Iberostar Tenerife per 79-68.

La resta de partits de la 13a jornada es disputaran els 2 i 3 de gener. L’Unicaja-València Basket i el Delteco GBC-FC Barcelona queden pel dia 2, i mentre que el Baskonia-Madrid serà el dia 3.

tracking