El Barça guanya mitja lliga al Bernabéu

El triomf amb gols de Luis Suárez, Messi i Aleix Vidal deixa el Madrid a 14 punts dels blaugrana

El Barça guanya mitja lliga al Bernabéu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un clàssic. L’FC Barcelona va vèncer ahir al Santiago Bernabéu per tercer cop consecutiu en lliga, i per setena vegada els últims deu anys. Les dianes de Luis Suárez, Leo Messi (de penal) i Aleix Vidal van atorgar el triomf al conjunt blaugrana, que surt del feu del Reial Madrid amb 14 punts d’avantatge sobre el conjunt blanc, tot i que aquests tenen encara un partit pendent.

Etiquetes:

Al primer acte els locals van ser superiors, en uns minuts marcats per les actuacions dels porters. A un costat Ter Stegen va evitar un gol de Cristiano Ronaldo i Benzema va enviar una pilota al pal, mentre que a l’altre costat era Keylor Navas qui treia dues rematades clares de Paulinho. La segona part va ser una altra història. El Barça va fer-se amb el control de la pilota i va anar arrambant a poc a poc un Madrid inofensiu durant els segons 45 minuts. Rakitic va fer una jugada personal davant la passivitat blanca, i va servir a la dreta perquè Sergi Roberto assistís Suárez per fer pujar el primer gol en el marcador.

Els de Zidane no van reaccionar, i després d’una jugada enrevessada dintre de l’àrea, Carvajal va treure una mà per evitar el gol que li va suposar l’expulsió amb vermella directa. Leo Messi no va fallar el penal i va deixar el duel pràcticament sentenciat als 64 minuts de joc. El tècnic blanc va intentar la reacció dels seus amb les entrades de Bale i Asensio, però els catalans van seguir amb el pes del partit i van tancar la golejada al temps afegit gràcies a una diana d’Aleix Vidal que va aprofitar una assistència de Messi.

Els d’Ernesto Valverde arriben així a l’aturada nadalenca amb un marge còmode respecte els perseguidors, mentre que a Madrid tornen els dubtes tot i el recent títol de campions del món.

tracking