esports de neu

Gutiérrez, al Top-10 de la general a la Copa d'Europa

La segona posició a l’eslàlom de Kronplatz serveix perquè l’andorrana se situï setena, amb un total de 98 punts

Gutiérrez, al Top-10 de la general a la Copa d'EuropaFAE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mireia Gutiérrez va agafant sensacions en aquest inici de temporada i ja se situa entre les deu primeres de la classificació general de la Copa d’Europa d’eslàlom. L’andorrana és concretament setena amb 98 punts, després de la segona posició que va obtenir dissabte a la prova celebrada a l’estació italiana de Kronplatz. La sisena plaça és propietat d’una esquiadora sueca que acumula 105 punts i el primer lloc correspon a l’austríaca Katharina Gallhuber, amb 200. La propera cita en què Gutiérrez mirarà de continuar escalant posicions serà a Àustria el 13 i 14 de gener.

De la seva banda, Joan Verdú no va tenir gaire encert ni inspiració al gegant de la Copa del Món d’Alta Badia, a Itàlia. Va quedar a fora a la primera mànega, arran d’una errada al començament de la cursa, que tot i posteriorment més o menys solucionar, va acabar agafant tard les línies fins fer un interior que va suposar aquesta notícia negativa per als interessos de Verdú. A Val-d’Isère, a França, Carmina Pallàs i Cande Moreno van prendre part a la Copa del Món de velocitat i en el supergegant Moreno no va cloure la mànega. El tècnic, Simon Bastelica, va dir que “ha estat la primera experiència en aquest certamen per a les dues i tenen actitud i compromís. Positiu per al futur”.

Finalment, en esquí de fons, Irineu Esteve segueix amb la posada a to, ja que a la segona jornada dels 15 quilòmetres clàssics de persecució de la Copa del Món de Toblach (Itàlia) va ser 56è, amb un temps de 37’25’’1. I Carola Vila, a Saint-Ulrich, a Alemanya, va ser 13a als 19 quilòmetres de la Copa d’Europa júnior, amb un crono de 30’41’’4.

tracking