Torna la competició després de la suspensió per la neu

Torna la competició després de la suspensió per la neuFAF

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després d’una aturada de dues setmanes per la suspensió de la jornada anterior per culpa de la neu (que es començarà a recuperar dimecres i dijous de la propera setmana), avui torna la Lliga Multisegur Assegurances amb la disputa dels quatre partits corresponents a la jornada 12.

Etiquetes:

El partit més destacat serà el que enfronti a la Borda Mateu el segon i quart classificat. Vall Banc Santa Coloma i FC Lusitans es veuran les cares en el duel que obrirà la jornada a les 12.00 hores. Els de Richard Imbernón no volen perdre més distància amb el líder, la UE Engordany, mentre que a l’altra banda, Raúl Cañete s’estrenarà a la banqueta lusitana en aquesta nova etapa després del relleu d’entrenador amb la marxa de Llorenç Codoñés. L’FC Lusitans ocupa ara l’última plaça que dona accés al play-off pel títol amb dos punts de marge sobre l’Inter Escaldes.

A les 14.00 hores serà el torn del primer classificat, la UE Engordany, que s’enfrontarà precisament a l’Inter Escaldes al derbi escaldenc. Els de Filipe Busto volen mantenir la dinàmica de la temporada, en què només han perdut un partit (a la tercera jornada contra l’FC Lusitans per 1 a 3) per seguir una setmana més al capdavant de la taula classificatòria. L’Inter d’Àlex Somoza vol acostar-se a les posicions d’honor i no despenjar-se dels quatre primers classificats.

A les 16.00 hores hi haurà el duel de la part baixa entre la UE Santa Coloma i l’FC Encamp. Els groc-i-negres, que l’any passat van ser campions de la Copa Constitució i van finalitzar tercers a la Lliga, no estan tenint el rendiment esperat, tot i que les últimes setmanes han estat marcades pels problemes de salut del tècnic, Juan Márquez, que ha hagut de deixar de manera provisional la banqueta de la UE.

Penya Encarnada d’Andorra i Tic Tapa Sant Julià tancaran la jornada a les 18.00 hores en un duel en què la Penya buscarà els primers punts de la temporada a la Lliga Multisegur Assegurances.

tracking