Esquí alpí i de fons

Joan Verdú es queda a tres dècimes de la segona mànega

L’esquiador finalitza 37è el gegant de Val-d’Isère, en què comença amb el dorsal 58

Joan Verdú es queda a tres dècimes de la segona mànegaALEXIS BOICHARD / AGENCE ZOOM

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Joan Verdú va quedar-se ahir a tocar de la segona mànega en el gegant de la Copa del Món de Val-d’Isère, la segona de la temporada. El del Principat sortia amb el dorsal 58 de 72 competidors i va aconseguir un temps de 59”49, a 2”75 de l’austríac Marcel Hirscher, que va fer la millor marca, i a només 0”37 de la trentena posició, que va ser per a l’americà Ted Ligety i que hauria donat accés a la segona baixada.

Després de la cursa, Verdú va assegurar que “la pista era un mur i estava molt gelada. Era difícil d’esquiar i les sensacions de tots els corredors no eren bones, però sabíem que era així i que havíem d’anar a la guerra”, i va afegir que està “molt content perquè m’he quedat molt a prop dels 30 millors, que és l’objectiu que busquem. És el millor resultat que he aconseguit fer mai en Copa del Món i per aquest motiu estic força satisfet i motivat per seguir treballant”. De la seva banda, el director tècnic de la FAE, Carles Visa, va manifestar que “no podem fer una altra cosa que felicitar-lo i encoratjar-lo a seguir treballant i a seguir endavant”.

També ahir es va disputar el supergegant de la Copa d’Europa a Kvitfjell, on Carmina Pallàs va ser 44a. I a l’eslàlom FIS de Hochzillertal Mimi Gutiérrez va quedar fora de cursa per una sortida, Clàudia Mijares, en 18a plaça, i Xènia Rodríguez, en 26a posició.

A la Copa d’Europa d’esquí de fons de Premanon, Irineu Esteve va ser 5è a la prova de 15 quilòmetres clàssics, mentre que Carola Vila va participar als 5 quilòmetres júnior i va acabar en 7a posició. Avui tots dos repetiran cursa participant a la prova d’estil patinador.

tracking