Nou repte per a un Andorra en quadre

Els de Castellsagué recuperen un dels duels ajornats amb només 13 homes

Nou repte per a un Andorra en quadre

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’FC Andorra disputa avui (12.00 hores) el duel de la primera jornada de Lliga contra el CF Borges Blanques, ajornat en el seu moment pels compromisos de la selecció, en un cap de setmana en què la competició a primera catalana s’atura per la festivitat de la Immaculada Concepció. A més del d’avui, els tricolors encara hauran de recuperar dos partits més: a domicili contra la UE Valls, suspès pel referèndum català de l’1 d’octubre, que és jugarà el 23 de desembre, i el partit de dissabte passat contra el CF Vilaseca, que no es va poder jugar per la neu i que encara no té data confirmada.

Etiquetes:

Per al duel d’aquest migdia, el conjunt del Principat arribarà en quadre, ja que només podrà disposar de 13 jugadors de la primera plantilla. Jordi Aláez, lesionat de llarga durada, Emili García i Xisco, per motius personals, i Àlex Villagrasa i Aaron, per lesió, no podran disputar el matx. El tècnic tricolor, Marc Castellsagué, va anunciar que s’enduria alguns juvenils per completar la convocatòria, i creu que “podem aconseguir un bon resultat tot i les baixes”. El tècnic va afirmar: “Espero un partit complicat perquè Les Borges Blanques té uns números força bons i suposo que collarà molt amunt. Però si fem be les coses i estem concentrats podem obtenir un bon marcador”. Respecte al conjunt contrincant, hi va afegir que “tenen algunes mancances al darrere i hem de mirar d’aprofitar-les, igual que ho hem d’intentar fer amb la dinàmica que segueixen de tres duels consecutius perdent”.

Des de l’òptica tricolor, Marc Castellsagué va refermar que “la nostra premissa és mantenir la porteria a zero, i a partir d’aquí ja tindrem alguna ocasió. Tot i les baixes, podem treure una bona aliniació i segur que tindrem oportunitats per marcar algun gol”. Per últim, va assegurar: “Hem de mirar de portar els tres punts cap aquí perquè si gua-nyem escalarem tres posicions [fins a la novena] encara amb dos partits més pendents.”

MOR ALS 68 ANYS L'EX-ENTRENADOR TRICOLOR JUANJO DÍAZ

TERRASSA. El tècnic de l’FC Andorra la temporada 1996-1997 a segona B, Juanjo Díaz, va morir dimecres als 68 anys després d’una llarga malaltia. Díaz va estar gran part de la seva vida lligat a l’Espanyol, on va coincidir amb Marc Castellsagué en el futbol base.

tracking