esquí alpí i de fons

Joan Verdú és 57è a Beaver Creek

Va acabar a 3”90 del temps d’Stefan Luitz a la Copa del Món de gegant

Joan Verdú va finalitzar ahir en el 57è lloc a la Copa del Món de gegant disputada a l’estació nord-americana de Beaver Creek. Després de no poder acabar el supergegant divendres, a la prova d’ahir sortia amb el dorsal 65 de 69 participants i va poder millorar deu llocs. L’esquiador va tenir una arrencada complicada i passava pel primer punt intermedi en 63a posició, a 0”80 del millor temps; pel segon, a 1”13 en 56è lloc; i pel tercer parcial a 3”00 el 54è. Finalment va creuar la línia de meta amb un crono d’1’21”60 en 57a plaça, a 3”90 del temps més ràpid de la primera mànega, que va aconseguir l’alemany Stefan Luitz amb 1’17”70.

De la seva banda, Àlex Rius va ser 11è al gegant del Campionat Júnior de Noruega fet a Geilo i va rebaixar els seus punts FIS. En aquesta mateixa prova, Pol Suárez va ser 40è i Albert Pérez no va acabar. També a Gielo va fer-se un eslàlom FIS femení, on Laura Arnabat, amb el 32è lloc, va ser la millor representant de la FAE. Zoe Ramírez no va poder acabar la segona mànega, ni Clàudia Mijares la primera.

Ahir també va haver-hi Copa del Món d’esquí de fons a Lillehammer (Noruega), on Irineu Esteve va finalitzar en el 45è lloc de 72 participants a la modalitat skiathlon 15+15. El del Principat va fer un temps d’1 h 22’46”, a gairebé sis minuts del vencedor, el corredor local Johannes Hoesflot Klaebo. Esteve va passar pels primers 11 quilòmetres el 53è, va arribar a situar-se 43è al punt quilomètric 22,3, i finalment va creuar la línia el 45è al seu debut a la Copa del Món.