esquí alpí i de fons

Marc Oliveras, 68è a Beaver Creek

Va finalitzar el recorregut a 4”81 del vencedor, el noruec Aksel Lund Svindal

Marc Oliveras, 68è a Beaver CreekAGENCE ZOOM

Marc Oliveras va finalitzar en 68è lloc a la Copa del Món de descens celebrada ahir a l’estació de Beaver Creek, als Estats Units. L’andorrà sortia amb el dorsal 64 i al punt per al primer parcial perdia 1”07 respecte al millor crono, en passar pel segon punt de cronometratge es deixava 1”87. Va ser a la segona part de la cursa quan va perdre més temps, fins acabar la prova amb una marca d’1’45”57, a 4”81 del vencedor, el noruec Aksel Lund Svindal. La següent prova per a Oliveras serà el 16 de desembre a Val Gardena, Itàlia.

Avui torna a entrar en escena Joan Verdú, que disputarà a partir de les 17.45 hores la Copa del Món en la modalitat de gegant a la pista nord-americana.

També ahir va disputar-se a Geilo un eslàlom del Campionat Nacional Júnior de Noruega amb presència de corredors de la FAE. El millor classificat va ser Àlex Rius, que va ocupar la 21a posició amb un temps d’1’31”23, a 3”72 del noruec Gustav Rosberg, que va endur-se el triomf final. Pol Suárez va finalitzar el 25è i Lucas López el 45è. En categoria femenina, la millor a l’eslàlom FIS fet també a Geilo va ser Clàudia Mijares en 27è lloc, seguida per Laura Arnabat 28a. A més, Zoe Ramírez va ser 46a, Xènia Rodríguez 51a, mentre que Cande Moreno no va acabar la segona mànega.

De la seva banda, Irineu Esteve debutarà avui a la Copa del Món de Lillehammer (Noruega), on disputarà la prova Skiathlon de 15+15. A més, Carola Vila va ser ahir 22a a la prova FIS de Premanon (França) en la distància de 10 quilòmetres, mentre que divendres va ser 11a a la de 5 km.