Esquí

Joan Verdú no acaba el supergegant de Beaver Creek

Va ser eliminat després de saltar-se una de les portes del traçat

Joan Verdú no acaba el supergegant de Beaver CreekARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Joan Verdú no va acabar la Copa del Món de supergegant de Beaver Creek després de saltar-se una de les portes del recorregut. L’esquiador sortia amb el dorsal 38 i va començar bé la prova, ja que va passar per primer parcial en 15a posició, a 0”41 del millor temps, i pel segon en 29è lloc a 1”71 del lideratge, i va ser tot just abans del tercer punt intermedi quan va cometre l’errada que el va deixar eliminat de la prova.

Avui serà el torn de Marc Oliveras, que disputarà la Copa del Món de descens a la mateixa estació, i demà serà un altre cop el torn de Joan Verdú, en aquest cas en la modalitat de gegant.

De la seva banda, ahir també va disputar-se el gegant FIS de Geilo, tant en categoria femenina com masculina. En les noies, Carmina Pallàs va ser la millor classificada amb un 10è lloc a 2”53 de la vencedora, Sonia Moravcikova. Cande Moreno va ser 24a, Clàudia Mijares 40a, Laura Arnabat 55a i Xènia Rodríguez 71a, a més, Zoe Ramírez no va finalitzar la primera mànega. Pel que fa al conjunt masculí, Xavi Salvadores va ser el millor, en 26è lloc, amb Josh Alayrach 33è, Matías Vargas 44è, Albert Pérez 60è i Pol Suárez 60è. Àxel Esteve no va acabar.

tracking