Nova cita mundial per a Gutiérrez

Els equips B masculins i femenins estrenen el curs en gegant i eslàlom FIS

Nova cita mundial per a GutiérrezFAE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mireia Gutiérrez disputa avui la segona Copa del Món d’eslàlom de la temporada, a l’estació nord-americana de Killington. A la primera cita del curs, a Levi (Finlàndia), Gutiérrez va quedar en 37è lloc a només 0”67 d’accedir a la segona mànega de la competició. En aquesta segona cita del curs, l’eslàlom començarà a les 16.00 hores, i en cas d’avançar a la segona mànega es farà a partir de les 19.00 hores.

Etiquetes:

El tècnic de la Federació Andor­rana d’Esquí Roger Vidosa creu que “la Mireia està en forma, igual que a Levi. Sap el que va fallar allà i estem fent els últims ajustaments en els entrenaments per veure si és capaç de modificar-ho”, i va afegir que “és capaç d’acabar dels trenta a la primera mànega i fer la segona”. Respecte al traçat de l’estació de Killington, l’entrenador va assegurar que “té un perfil d’un pendent mitjà a la primera part, a la segona ja hi ha un mur que fa un pendent progressiu que va a més, i cap a la part final va a menys i és més pla”.

També avui hi ha competició en esquí de fons per a Irineu Esteve i Carola Vilas, que disputaran la cursa FIS de Gaalaa, a Noruega, en estil clàssic. Esteve disputarà la prova de 15 quilòmetres, i Vilas farà la de 10 quilòmetres.

De la seva banda, ahir els equips B de la FAE van debutar a les competicions FIS. L’equip masculí va fer el gegant de Funaesdalen, a Suècia. El millor classificat va ser Bartumeu Gabriel, que va finalitzar en 56è lloc amb un temps de 2’06”57, a 8”71 del guanyador, que va ser el local Kristoffer Jakobsen. Xavi Cornella va finalitzar la cursa en el 62è lloc, i Nicolás Castro va creuar la línia d’arribada el 62è. Joaquim Rodríguez i Albert Pérez no van poder finalitzar la segona mànega.

Una altra part del conjunt masculí va participar a l’eslàlom FIS de Hemsedal (Noruega), on Àxel Esteve va ser 12è amb un crono de 1’39”66, a 2”82 del vencedor, l’alemany Lukas Wasmeier. Xavi Salvadores va ser 23è a la primera mànega, però no va acabar la segona. Pel que fa a l’equip B femení, Laura Arnabat va ser la millor de la FAE, aconseguint la 21a posició amb una marca d’1’55”32, a 8”27 de la guanyadora, Marie-Therese Sporer, d’Àustria. Clàudia Mijares no va poder finalitzar la segona mànega i Zoe Ramírez no va acabar la primera.

tracking