El Reial Madrid pateix a casa per superar el Màlaga

Ronaldo va fer el gol decisiu després d’un rebuig en un penal

El Reial Madrid no ho va tenir gens fàcil per superar el Màlaga a casa i no quedar despenjat de la lluita per la lliga, però un gol de Cristiano Ronaldo en el rebuig d’un penal que ell mateix va fallar va donar els tres punts al conjunt de Zinedine Zidane.

Benzema va avançar els locals, però una errada defensiva dels blancs va propiciar l’empat de Rolan. L’alegria andalusa només va durar tres minuts per culpa de Casemiro, que va tornar a posar els seus per davant amb una rematada de cap a la sortida d’un córner. Ja a la represa, Chory Castro amb un xut llunyà va encendre les alarmes al Bernabéu amb el 2 a 2, però Cristiano Ronaldo ho va solucionar amb el 3 a 2 decisiu al minut 76.

Aquesta nit (20.45 hores) s’enfronten els dos primers de la lliga a Mestalla, on el València rebrà el Barça a només quatre punts de marge del conjunt català.