patinatge artístic

L'Open d'Andorra segueix creixent i enguany arriba als 145 patinadors

La xifra ha pujat en 21 participants, tot
i les baixes que han sorgit a última hora

L'Open d'Andorra segueix creixent i enguany arriba als 145 patinadorsARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Palau de Gel de Canillo acollirà entre avui i diumenge la 18a edició de l’Open d’Andorra de patinatge sobre gel, i la 4a des que està al calendari com a torneig internacional. La competició que organitza la Federació Andorrana d’Esports de Gel segueix consolidant-se, i aquest any augmentarà el nombre de participants fins als 145, 21 més que a l’edició del 2016, tot i algunes baixes d’última hora que han sorgit aquests dies.

D’entre tots aquests patinadors de 18 nacionalitats diferents, 45 ho faran de manera individual, i els altres 100 formant part de les 50 parelles que competiran en les diverses categories de base, des dels 10 fins als 19 anys, o en la modalitat sènior.

Entre les novetats per a l’edició d’enguany, destaca el retorn del torneig sènior masculí individual, ja que l’any passat no es va poder celebrar per manca d’esportistes. Per aquest 2017 hi haurà tres patinadors de França, Sud-àfrica i Espanya. A més, també hi haurà participació tricolor amb Tania Margarido en sènior femení individual, i amb vuit patinadores més de la base.

L’activitat al Palau de Gel de Canillo arrenca avui mateix amb els entrenaments oficials, i a partir de demà hi haurà també jornades de competició fins diumenge, quan es durà a terme l’últim dia de competició de la categoria sènior.

El president de la FAEG, Josep Garcia, va mostrar-se “satisfet per la participació d’aquest any”, i també perquè és “un torneig que vam començar perquè els nens i nenes del país competissin a nivell internacional, i cada cop ens estem consolidant més i estem molt contents amb el resultat”.

tracking