automobilisme

Joan Vinyes i Jordi Mercader tanquen la temporada del campionat espanyol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Joan Vinyes i el seu copilot Jordi Mercader posaran aquesta setmana el punt final a la temporada amb la disputa del 8è Ral·li Comunitat de Madrid, última prova puntuable per al Campionat d’Espanya de Ral·lis d’Asfalt (CERA). La competició arrencarà divendres amb la primera etapa, i dissabte es farà la jornada decisiva amb final al Circuit del Jarama. En total, 739,91 quilòmetres de recorregut, amb 13 trams cronometrats de 158,09 i una distància de quilòmetres.

Vinyes i Mercader, a bord del Suzuki Swift R+ N5 són actualment sisens a la classificació general del CERA 2017. Pel que fa a la categoria N5, a hores d’ara ocupen la segona plaça, a només 21 punts del líder provisional del certamen, Gorka Anxustegi.

De cara a la competició, Joan Vinyes va declarar que “és un ral·li més, i l’objectiu serà protagonitzar una bona actuació i acabar el 2017 amb un bon sabor de boca”, i va afegir que sortirem motivats, com de costum, per estar en la millor posició possible, i després ja veurem el que passa”. Sobre el desenvolupament de la cursa, el pilot va assegurar que “és important començar bé, i això ho tenim quasi assegurat. A més, hi ha confiança total en el cotxe”.

tracking