automobilisme

Plaus i De la Casa guanyen el Campionat de Catalunya

Els pilots de l’ACA s’adjudiquen els títols en categoria CM
i Turismes, respectivament, a la 45a Pujada a Sant Feliu

Plaus i De la Casa guanyen el Campionat de CatalunyaFOTOESPORT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ramón Plaus i Gerard de la Casa van adjudicar-se el Campionat de Catalunya de Muntanya a l’última cursa disputada el cap de setmana passat a Sant Feliu de Codines en les categories CM i Turismes respectivament. A més, Edgar Montellà va ser subcampió en CM, i Eduard Andueza va ser el més ràpid entre els turismes històrics.

En la classe CM, els dos candidats que es jugaven el títol eren els participants del Principat, que finalment va caure sobre Ramón Plaus. A la primera de les dues pujades va patir un ensurt, però a la segona va superar el seu rival Edgar Montellà per només 219 mil·lèsimes per aconseguir així el seu primer campionat. Un cop acabada la prova, Plaus va afirmar que “ha estat una gran temporada. Amb els mitjans de què disposo i el poc temps que puc dedicar a la preparació de la mecànica, hem guanyat proves i sempre hem estat donant guerra en les posicions davanteres”.

De la seva banda, el subcampió Edgar Montellà va manifestar que “la valoració que faig de la campanya és molt positiva encara que també crec que queda molt per aprendre”.

A la categoria de Turismes, el títol també va venir cap a Andor­ra, i és que Gerard de la Casa va guanyar la cursa i va aconseguir així un ple històric (s’ha imposat a les nou proves del campionat). El pilot va demostrar la seva superioritat avantatjant en quasi cinc segons el seu perseguidor, Joan Salvans, i va declarar que “Hem aconseguit el triomf i hem estat entre els tres millors de la classificació absoluta. I vull ressaltar que hem millorat un altre cop els temps que vam aconseguir l’any passat.”

L’altre representant del país, Eduard Andueza, va finalitzar com el millor entre els turismes històrics tot i els problemes mecànics que va patir.

tracking