Vòlei

El CV Encamp, reconegut per l'ascens

El club rep un premi a la gala del 34è Trofeu Campions de ‘Mundo Deportivo’

El CV Encamp, reconegut per l'ascensCV ENCAMP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El CV Encamp va rebre divendres a la nit un reconeixement pel seu ascens a primera nacional espa­nyola, assolit el curs passat, i per ser el millor de primera catalana. Va ser a la 34a edició Trofeu Campions, en la qual el diari Mundo Deportivo va premiar els 271 equips que van acabar la temporada 2016-2017 com a campions de les respectives lligues o van pujar de categoria en competicions de Catalunya.

El president de l’entitat encampadana, Javi Borrego, juntament amb Carlos Nunes de Melo i Hèctor Garcia, van ser els encarregats d’anar a recollir el premi a l’hotel Fairmont Rey Juan Carlos I de Barcelona, que va aplegar més de 700 assistents amb motiu de l’acte. “Estem molt contents, és una experiència única. Un premi com aquest enriqueix la feina que hi ha darrere, que és molt important. A més, el presentador va destacar quan ens va tocar sortir a recollir el premi la nostra ‘trajectòria immaculada’ i aquests detalls donen ganes de continuar endavant”, va comentar Borrego sobre la gala.

Menys de 24 hores després de recollir el reconeixement a Barcelona, l’equip va disputar a Olot l’enfrontament corresponent a la quarta jornada. Novament, va demostrar per què havia estat reconegut el dia anterior assolint una nova victòria i mantenint la imbatibilitat durant aquesta campanya. L’Encamp va sumar el triomf amb solvència i amb un clar 0 a 3 (13-25, 23-25 i 21-25), amb el quals s’assegura continuar liderant la classificació de la primera nacional espanyola una setmana més.

tracking