La selecció sub-17, llesta per al Preeuropeu d'Estònia

El debut dels d’Eloy Casals serà diumenge contra els escocesos

La selecció sub-17, llesta per al Preeuropeu d'EstòniaFAF

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La selecció sub-17 de futbol viatja avui cap a Estònia, on disputarà el Preeuropeu de la categoria en el grup 7. A més del conjunt amfitrió, el combinat tricolor s’enfrontarà a Dinamarca i Escòcia en els altres partits. El debut serà contra aquests últims, diumenge a les 12.00 hores a Tallin, dimecres serà el torn de veure’s les cares amb els danesos (14.00 hores), i els del Principat tancaran la competició dissabte dia 28 contra Estònia (12.00 hores).

Etiquetes:

El seleccionador Eloy Casals va afirmar que “afrontem aquest Preeuropeu amb il·lusió, això ho portem sempre per bandera. I també com a un repte i una eina per agafar experiència internacional, que sempre va bé”, i va afegir que “aquests tipus d’experiència permet que els jugadors joves arribin més ben preparats a l’absoluta. Aquest és l’objectiu, formar i preparar els nois perquè n’arribin com més millor a la selecció nacional”. Pel que fa al primer rival, el tècnic va assegurar que “m’ha sorprès perquè tenen un joc combinatiu espectacular, i un ritme de joc ràpid”.

De la seva banda, el porter Iker Álvarez de Eulate, va manifestar que “ens veuen com la ventafocs, però tenim un bon grup de jugadors i podem donar la sorpresa a qualsevol equip que es relaxi”.

tracking