Koldo creu que les fases tradicionals es mantindran

El seleccionador veu factible la convivència amb la Lliga de les Nacions

Koldo creu que les fases tradicionals es mantindranFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Koldo Álvarez va fer ahir una valoració de la recentment acabada fase de classificació per al Mundial de Rússia 2018, en què s’ha fet història aconseguint de quatre punts després de 12 anys de sequera, i també va fer una mirada al futur. En aquest, el més immediat que hi ha és la nova Lliga de les Nacions, que ocuparà el lloc dels partits amistosos, i que haurà de conviure amb les fases de classificació tradicionals. No obstant això, davant una possible amenaça que acabi agafant protagonisme la nova competició en detriment de la vella a llarg termini, el seleccionador creu que seria una errada. “Entenc que no passarà i es mantindran les fases, si no es deixarien de fer des de ja”, exposava.

Etiquetes:

En cas que només hi hagués la Lliga de les Nacions, es deixarien de disputar duels de seleccions grans contra petites, un fet que perjudicaria més aquestes segones. “El que vam tenir l’altre dia contra Portugal, per exemple, és un dia molt maco de viure. Hem d’intentar que no es perdi de cap manera”, afegia Koldo.

Respecte a la fase, el tècnic va indicar que el que més li ha agradat és “la competitivitat que hem estat capaços de tenir als partits de casa. Encaixar pocs gols en contra ens ha donat un punt que no havíem tingut fins ara”. Per contra, l’assignatura pendent de cara al futur serà “millorar fora i no perdre el que ja havíem guanyat. La propera competició ens ha de servir per preparar-nos el millor possible per a la propera fase”.

Sobre la seva renovació va indicar que “encara no ens hem assegut a parlar-ho”, malgrat que no es preveu cap sorpresa.

tracking