Un golàs d'Illarra posa brillantor al joc d'Espanya

Islàndia i Sèrbia es classifiquen per al Mundial, Croàcia i Irlanda van a la repesca i Gal·les cau eliminada

Un golàs d'Illarra posa brillantor al joc d'Espanya

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La selecció espanyola va classificar-se divendres passat de manera directa per participar en el Mundial de Rússia de l’any que ve, i ahir va cloure la fase de classificació amb un triomf per la mínima davant Israel (0 a 1). El combinat que dirigeix Julen Lopetegui no va quallar el seu millor partit, tot i que quan semblava que el matx s’encarrilaria de manera definitiva cap a l’empat, doncs va aparèixer Asier Illaramendi. A quinze minuts per al final, el futbolista basc de la Reial Societat va engaltar al bot una pilota rebutjada d’un córner des de la frontal de l’àrea gran i la va clavar a l’escaire dret de la porteria d’Ariel Harush. Illara va posar brillantor al duel i també va aconseguir que Espanya encara pugui ser cap de sèrie, malgrat que avui s’han de donar uns pronòstics de resultats quasi impossibles.

D’altra banda, Islàndia va certificar la proesa que ha estat realitzant en aquesta lligueta superant Kosovo (2 a 0) i convertint-se en carn mundialista, igual que Sèrbia, que va imposar-se a Geòrgia per 1 a 0. Croàcia jugarà la repesca després de salvar el match ball enfront Ucraïna (0 a 2) i Irlanda farà el propi. La Gal·les de Bale va perdre i no estarà a Rússia.

LA SUB-21 REP LA FAVORITA, PERÒ NO VOL UNA ALTRA HUMILIACIÓ A CASA

La selecció andor­rana sub-21 disputa avui (18.00 h) a l’Estadi Nacional el tercer partit de la fase de classificació per a l’Eurocopa del 2019, davant la sempre poderosa Anglaterra. El seleccionador, Justo Ruiz, no podrà comptar amb Max Llovera, Jordi Aláez ni Àlex Martínez perquè estaran amb l’absoluta a Letònia, ni el sancionat Albert Reyes. El darrer xoc que van jugar els andorrans a casa van viure un calvari després d’encaixar sis gols i no fer-ne cap contra Ucraïna i Ruiz va confessar que “l’equip va quedar certament tocat pel resultat”.

Quant a la cita amb la recentment vencedora del món sub-20 va declarar que “és evident que Anglaterra [primera del grup amb 7 punts] et dona un plus, perquè tothom és conscient de l’equip que és, a més de ser la gran favorita no només del grup, sinó també per fer-se amb el títol de campiona d’Europa”. Tot i les complicacions del matx i les baixes destacades, segons el tècnic “aquesta cita és el millor per intentar demostrar que el que va passar amb els ucraïnesos va ser un mal dia i mirarem de no tornar-ho a repetir. Sabem que si no estem fins, doncs ens costa un marcador abultat”. Pel que fa al joc, el futbolista Àlex Villagrasa va explicar que “no hi haurà canvis. La nostra tasca és mantenir-nos tancats i encara més amb els anglesos. A partir d’aquí mirarem de provar sort al contraatac”.

tracking