Bàsquet

Un nou fitxatge, per seguir amb la idea de cinc homes de pintura

Joan Peñarroya afirma que no és “gens descartable” incorporar un jugador per suplir el lesionat Burjanadze

Un nou fitxatge, per seguir amb la idea de cinc homes de pinturaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Bàsquet Club MoraBanc Andorra enceta demà a la pista del totpoderós Reial Madrid una nova temporada, de ben segur vibrant i alhora la més exigent de la història de l’entitat. Des de la direcció esportiva s’ha treballat de valent durant l’estiu per confeccionar una renovació de plantilla per fer oblidar les baixes de noms com Shermadini o Antetokounmpo i també estar a l’altura de l’escenari que es presenta per endavant.

Ara bé, no es comptava que Beqa Burjanadze no es recuperaria al 100% de la lesió de genoll i que estarà apartat de les pistes cinc mesos, un cop passi per quiròfan. Un pal molt dur per a un jugador jove amb fam de menjar-se la cistella i tot el que es posi al seu camí, i al mateix temps per a Joan Peñarroya i el vestidor. “Estem tristos pel Beqa, perquè fa cinc mesos que lluita contra aquesta situació i malauradament no ens n’hem sortit. Vull animar-lo a tenir calma, a estar centrat a recuperar-se i a acabar el curs amb nosaltres”, va declarar ahir l’entrenador egarenc, que hi va afegir que “partíem amb la idea de fer un conjunt més llarg per afrontar les dues competicions i no l’hem pogut tenir, ja que no ha fet ni un entrenament, per la qual cosa som 11 amb el suport de l’equip B i no ens trastoca perquè mai hem començat amb cinc pivots, sinó amb quatre, malgrat que és cert que la idea original era tenir cinc homes i això des del punt de vista tècnic no ha variat”. En qualsevol cas, va deixar clar que “ho portem bé, tot i que no és gens descartable que puguem incorporar un jugador”.

Tenint en compte aquestes paraules de Peñarroya, segurament hi haurà una nova cara tricolor per mirar de fer el menys conseqüent la momentània pèrdua de l’aler-pivot georgià, però “a partir d’aquí el mercat i les nostres possibilitats de poder fitxar o no marcaran una mica el què”. Joan Peñarroya es va mostrar taxatiu amb el plantejament sobre que el mercatto s’activi en funció dels números obtinguts, dient que “la decisió no hauria se ser en funció dels resultats”.

tracking