World Pàdel Club

Gerard Piqué, estrella al World Padel Tour

El defensa de l’FC Barcelona centra l’atenció durant la jornada de quarts d’ahir a la cita del World Padel Tour del Principat, on gaudeix una estona de l’espectacle amb la icona mundial d’aquest esport, Fernando Belasteguín, i parla de la seva relació amb el país.

Gerard Piqué, estrella al World Padel TourFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Vall Banc Andorra Open va viure ahir una jornada atípica amb la visita exprés del defensa de l’FC Barcelona Gerard Piqué, que va centrar l’atenció dels espectadors i amants del pàdel presents a les instal·lacions del Principadel. El jugador blaugrana va arribar a la tarda per veure el darrer partit de quarts de final i tot seguit va enfilar camí novament cap a Barcelona, ja que avui al matí havia d’assistir a l’entrenament de l’equip per preparar el duel de demà contra Las Palmas al Camp Nou.

En declaracions al Diari, Piqué va assegurar ser un amant d’Andorra. “Feia bastant que no venia, però m’agrada molt. De jove hi venia molt. Bé, segueixo sent jove, però de petit venia a esquiar i a passar temps a la neu. Després a fer el Campus Nike de vegades. Ara ja fa anys que no vinc però sempre és molt divertit quan ho faig i m’ho passo molt bé”, comentava Piqué. A més a més, va parlar de pàdel, un esport del qual és un gran aficionat. “M’agrada molt. Tinc una pista a casa i intento practicar quan puc tot i que amb el calendari que tinc és difícil fer hores de pàdel”, comentava.

La visita ahir a Andorra va venir de la mà del seu pare. Té una empresa de material de pàdel i ha estat involucrat en la construcció de les instal·lacions del Principadel des de l’inici. “M’ha convençut ell de venir. Li feia molta il·lusió i hem vingut amb la família”, hi afegia el central, que va venir acompanyat dels dos fills, Milan i Shasha, a més del pare. Una gran part del temps, però, la va passar amb la icona mundial del pàdel, Fernando Belasteguín, amb qui es va asseure a veure el darrer partit de la jornada.

Sobre la potent arrencada de curs del Barça, Piqué va comentar que la situació “pinta millor que fa un mes, però les temporades són molt llargues i mai se sap. De moment és important començar bé. Queden molts partits i veurem com va passant l’any”.

Piqué i el seu entorn van preferir limitar-se a parlar només de la seva visita a Andorra d’ahir, del pàdel i del Barça amb el Diari. No obstant això, es va pronunciar pel canal del WPT sobre la convocatòria amb la selecció espanyola per als propers compromisos del Premundial, feta pública ahir, la qual va provocar enrenou després del seu posicionament a Twitter a favor del referèndum de Catalunya de l’1 d’octubre. “No crec que hi hagi pressió. Sempre he dit que jugar amb la selecció és un orgull, una motivació enorme, i que el seleccionador em torni a cridar vol dir que estic fent les coses bé”, va declarar.

La seva visita a Andorra va tenir molt ressò als mitjans espanyols, especialment arran d’aquestes declaracions. Piqué, però, no és l’únic mediàtic que ha estat aquests dies al Principadel. El resident a Andorra Javier Saviola també n’és un aficionat i ha vist en directe el WPT.

EL PRINCIPADEL, A PUNT PER A LA JORNADA MÉS FORTA AMB LES 'SEMIS'

En l’aspecte esportiu, tots els favorits van avançar de ronda ahir i es van assegurar una plaça per a les semifinals d’avui, tant al quadre masculí com al femení. Avui, per tant, la lluita per ser a la final es presenta emocionant i més en un dia en què les previsions de públic són les més altes, ja que les entrades es van esgotar en la seva totalitat per a aquest dia fa més d’una setmana i mitja.

La pluja, però, pot afectar la disputa dels partits. Les previsions meteorològiques anuncien aigua a partir del migdia, quan encara s’hauran de disputar les dues semifinals masculines i s’estarà jugant la primera femenina.

Amb la incògnita de saber si plourà o no, els favorits tenen encara una ronda abans de la gran final. Els números 1 del rànquing mundial, Fernando Belasteguín i Pablo Lima, van resoldre l’enfrontament d’ahir per un còmode 6 a 2 i 6 a 3. “Em fa il·lusió que demà estigui ple, tinc Andorra com a segona ciutat i tant de bo hi hagi les graderies plenes i es pugui obtenir una bona postal del primer torneig professional a Andorra”, comentava l’argentí. Avui se les veuran amb Franco Stupaczuk i Cristian Gutiérrez (7è i 8è al rànquing), mentre que a l’altra semifinal, la segona millor parella del món, Francisco Navarro i Carlos Daniel Gutiérrez, s’enfrontaran a la tercera, Maximiliano Sánchez i Matías Díaz.

Gerard Piqué, estrella al World Padel Tour

tracking