Bàsquet

Burjanadze s'operarà i estarà cinc mesos de baixa

Primer contratemps important del curs per al MoraBanc, que no es planteja fitxar però no descarta fer-ho més endavant

Burjanadze s'operarà i estarà cinc mesos de baixaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Encara no ha començat la temporada però el MoraBanc Andorra ja ha patit el primer contratemps important. El club va anunciar ahir que finalment Beqa Burjanadze haurà de passar pel quiròfan i estarà cinc mesos allunyat de les pistes, és a dir, fins a final de febrer, aproximadament. El georgià va acabar la temporada passada amb molèsties al genoll de la cama dreta i aleshores tot feia pensar que eren uns dolors lleus, però finalment ha passat tot l’estiu amb el mal persistent.

Burjanadze es va perdre el play-off, l’Eurobasket i ara tampoc podrà ser a l’inici de curs. L’aler-pivot serà operat durant els propers dies pel doctor Juan Azofra a l’hospital Vithas San José de Vitòria d’una osteocondritis grau 3-4 del còndil femoral extern del genoll. “S’ha seguit un tractament conservador per intentar evitar el quiròfan, comptant també amb la col·laboració dels metges de la federació de Geòrgia”, explicava el traumatòleg del club, Sergi Francisco, que afegia que “veient que incorporant càrregues de treball les molèsties reapareixien s’ha cregut que la millor solució és que el jugador passi pel quiròfan”.

Malgrat la lesió de llarga durada de Burjanadze, el MoraBanc no fitxarà ningú de manera urgent, tot i que no descarta fer-ho més endavant si és necessari.

Per altra banda, segons els resultats d’una enquesta feta als directors esportius dels clubs ACB, el MoraBanc és el segon equip de la Lliga Endesa que s’ha reforçat més bé aquest estiu (19% dels vots), després del Barça Lassa (25%), que ha estat considerat l’equip que millor ha fitxat.

tracking