Automobilisme

La data minva els inscrits a la Pujada Ordino-Arcalís

Finalment hi haurà 42 participants, mentre que l’any passat van ser-ne 70

La data minva els inscrits a la Pujada Ordino-ArcalísFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest cap de setmana es durà a terme la 3a edició de la Pujada a Ordino-Arcalís que organitza l’Automòbil Club d’Andorra. El traçat tindrà un recorregut de 4 quilòmetres entre l’edifici de L’Hortell i La Coma, on estarà situada la línia d’arribada. La prova serà puntuable per quatre campionats diferents, el Trofeu dels Pirineus, el Campionat d’Espa-nya i Catalunya, així com per la 2a divisió del Campionat de França. A més, el guanyador absolut s’endurà el Trofeu Joan Vinyes, en homenatge al pilot.

La cursa d’enguany tindrà 42 participants, mentre que l’any passat van ser-ne una setantena. El president de l’ACA, Antoni Sasplugas, no va amagar que és una mala xifra de participants, i va atribuir-ho principalment a la data, “ja que gairebé tots els campionats estan decidits, i alguns pilots s’estalvien aquesta cita”, i va admetre que “haurem de fer una reflexió sobre la data i potser també sobre el traçat, perquè si volem que la prova sigui puntuable per tots els campionats, ha de ser al final, però potser seria millor moure-ho a la primavera”.

De tots els corredors, hi haurà diversos representants andorrans, com Gerard de la Casa, Edgar Montellà, Ramón Plaus, Lluís Bigordà o Amàlia Vinyes.

tracking