Automobilisme

Cap de setmana negre per a Joan Vinyes

Dues virolles i una avaria mecànica al Ral·li d’Astúries el van fer abandonar

Cap de setmana negre per a Joan VinyesFOTOESPORT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Joan Vinyes afrontava un cap de setmana intens amb la disputa del Ral·li princesa d’Astúries i també de les 2 Hores de resistència al circuit de Barcelona-Catalunya, i no va tenir gaire sort a cap de les dues proves. Divendres, Vinyes i el seu copilot, Jordi Mercader, van patir una virolla a la primera especial cronometrada del ral·li que va fer que perdessin 30 segons respecte als líders. Tot i aquest problema, el pilot va finalitzar la primera jornada a 19 segons dels companys d’equip, Anxustegi i Iglesias, que lideraven la taula a la categoria N5.

El segon dia de cursa va anar pitjor, perquè al primer tram del ral·li el corredor va tornar a fer una virolla. Quan semblava que Vinyes remuntava i s’acostava a la part alta de la classificació, el Suzuki Swift R+ va patir una avaria i va obligar el pilot a abandonar la competició.

Dissabte a la tarda i diumenge l’acció es va traslladar al circuit de Barcelona-Catalunya, on Vinyes disputava la penúltima prova del Campionat d’Espanya de resistència. Va aconseguir el millor temps de la seva categoria a la qualificació, però a la cursa un problema amb els pneumàtics va provocar que perdés posicions, tot i que finalment va poder arreglar la situació i finalitzar al quart lloc.

Gràcies a aquest resultat final, Joan Vinyes i Jaume Font continuen liderant la classificació provisional en la categoria D1 a falta d’una cursa, tot i que amb menys diferència respecte als perseguidors. L’última prova es correrà el 14 i 15 d’octubre vinent al circuit de Navarra.

tracking