El 'rebutjat' Paulinho dona els tres punts al Barça

El Reial Madrid, en quadre, visita avui el camp de la Reial Societat

El 'rebutjat' Paulinho dona els tres punts al Barça

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’FC Barcelona va patir ahir més del compte per sumar els tres punts al camp del Getafe i mantenir-se com a líder de la Lliga espanyola. El matx no va començar bé per als blaugrana perquè el fitxatge estrella, Ousmane Dembélé, va patir una lesió muscular a la mitja hora de joc i el conjunt madrileny va avançar-se al marcador gràcies a un gran gol del japonès Gaku Shibasaki, que va engaltar un xut des de la frontal de l’àrea que va entrar per l’escaire de la porteria de Ter Stegen.

Ja a la represa, els canvis de Valverde van donar-li una altra cara al conjunt català i Denis Suárez va empatar el matx al minut 62, amb un xut des de fora de l’àrea després d’una jugada col·lectiva entre Sergi Roberto i Gerard Deulofeu. I quan semblava que el partit acabaria en taules va aparèixer un heroi inesperat. Messi va posar una pilota a l’espai per Paulinho, que va entrar a l’àrea i va superar Guaita.

Per la seva banda, el Reial Madrid visitarà avui el complicat camp de la Reial Societat (20.45 hores) ple de baixes, i és que Zidane no tindrà disponibles Cristiano Ronaldo, Marcelo, Toni Kroos i Benzema. Els bascos estan situats a segona plaça a la classificació després de tres victòries en tres partits jugats.

tracking