Curses de muntanya

Els germans Casal afronten la penúltima cita Mundial

Els germans Casal afronten la penúltima cita Mundial

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Marc i Òscar Casal afronten avui la penúltima prova del Campionat del Món de curses de muntanya en categoria sky, amb la disputa a Escòcia de la Ring of Steall Skyrace. El recorregut tindrà un total de 29 quilòmetres amb un desnivell de 2.500 metres i la sortida serà al matí.

Els germans Casal afrontaran la cursa de manera totalment diferent per la seva situació a la classificació general. El Marc ocupa el tercer lloc i ja ha puntuat en les cinc proves obligatòries. Per tant, ara només pot millorar resultats, i per sumar punts a la taula haurà d’acabar entre els deu primers. Tot i aquesta circumstància, el petit dels Casal admet que “no canviaré la meva manera de cór­rer perquè a mi m’agrada sempre anar de menys a més. Crec que la clau pot ser arribar bé a la segona pujada”. De la seva banda, Òscar Casal ha disputat quatre cites de la Copa del Món i hi va amb l’objectiu d’“intentar fer una bona cursa i obtenir el màxim de punts possible. Acabar entre els deu millors seria un bon resultat”.

La meteorologia serà un dels aspectes importants de la prova, ja que s’espera mal temps, amb previsió de neu, i la situació del terreny ha deixat el recorregut completament enfangat.

tracking