canoa i caiac

Mònica Dòria també brilla a la Copa del Món de la Seu

La campiona d’Europa júnior es classifica per a les semifinals de C1

Mònica Dòria també brilla a la Copa del Món de la SeuCOA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mònica Dòria va assolir la classificació per a les semifinals de C1 de la Copa del Món d’eslàlom que es disputa des d’ahir a la Seu d’Urgell. Ho va fer, a més, amb bastanta solvència després d’acabar la primera mànega en la dotzena posició, a sis segons de la més ràpida i amb quatre de penalització. L’objectiu d’avui (10.53 h) serà entrar a la final, cosa que fan les deu primeres, una fita que la palista del Principat veia factible aconseguir, també tenint en compte el coneixement que té del canal del Parc del Segre.

“Estic molt contenta. La baixada podria ser millorable, perquè no ha estat de les meves millors, però al final el que importa és entrar. He fet el que havia de fer”, assenyalava Dòria en declaracions al Comitè Olímpic Andorrà, i afegia sobre la cita d’avui, que “sé que soc ràpida i sense fer res de l’altre món crec que podria entrar a la final”. Per la seva part, Laura Pellicer no va poder classificar-se per a la ronda d’avui després de situar-se en la 26a i 15a posició en les seves baixades.

A la tarda, les dues palistes del FACC-Sant Eloi van competir en K1, en el qual la competència era més elevada i cap d’elles va poder entrar a la semifinal. Dòria va ser 34a en la primera baixada i 25a en la segona. “Hem de millorar molt en caiac”, exposava. Per la seva banda, Pellicer va cloure la seva actuació a la Copa del Món quedant 47a i 25a, respectivament. “Trec bones sensacions, i és una experiència més per a les properes competicions”, indicava.

tracking