Bàsquet

Direcció de joc per anys

El MoraBanc Andorra allarga una temporada més el contracte d’Andrew Albicy, fins al 2019

DIRECCIÓ DE JOC PER ANYSXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El BC MoraBanc Andorra va anunciar ahir l’ampliació del contracte del base Andrew Albicy una temporada més, que ara finalitzarà l’any 2019. Amb aquesta operació de futur i el contracte de Jaime Fernández fins al 2020, l’entitat s’assegura la direcció de joc durant, com a mínim, les dues properes temporades, un dels objectius del club tal com va afirmar el director general, Francesc Solana: “aquesta renovació ens posa en una perspectiva de futur sòlida en la posició de base i podrem mirar endavant amb optimisme. Fins ara teníem el bon complement i la feina de Thomas Schreiner, però creiem que havíem de donar una volta més a aquesta posició”.

El base gal va admetre que l’acord per ampliar la vinculació amb els tricolors va ser “molt fàcil”, i sobre els motius per romandre un any més a Andorra, Albicy va declarar que “és un club estable que està creixent. L’any passat ens vam marcar l’objectiu de classificar-nos per Europa i ja hi som, a més hem fet un grup molt interessant per competir”. Albicy també va parlar sobre el seu nou company al lloc de base, Jaime Fernàndez, de qui va dir que “és un gran jugador i ho ha demostrat a l’Estudiantes. És potent i llegeix molt bé el joc, i espero que entre els dos ho fem el millor possible per dur l’equip cap amunt”, i sobre la plantilla i els objectius de la temporada va assegurar que “tenim 12 jugadors i això serà bo perquè sortirà un i el que entri haurà de mantenir el nivell. Com a mínim, hem d’estar a dalt a la Lliga Endesa, i fer una campanya interessant a l’Eurocup”, mentre que a nivell individual, Albicy creu que té marge de millora “en la direcció de joc i en el lideratge”.

Per la seva banda, Francesc Solana va explicar que s’espera del francès aquesta temporada: “serà un repte per ell perquè coneix la lliga, on juga, com ho fan els altres i també com el defensen, a més ha fet un bon treball aquest estiu. El vam intentar convèncer que havia de treballar alguns aspectes per millorar com a jugador, com el tir exterior i ho ha entrenat i crec que aquest curs ho farà millor”. El director general també es va referir al procés de recuperació de Beqa Burjanadze, lesionat des de fa mesos, i va manifestar que “esperem que ens pugui ajudar al tram final de pretemporada. Porta des d’abril sense entrenar i havia de fer un treball previ abans d’entrar amb l’equip que és el que fa ara”.

PRESENTADES LES SAMARRETES DEL RETORN A EUROPA

El BC MoraBanc Andorra va presentar ahir a Casa de la Vall les samarretes per la propera temporada, en què l’equip tornarà a disputar competició europea, amb l’ajuda d’Andrew Albicy, que va fer de model improvisat davant les mirades dels turistes i curiosos que passejaven per la zona. Quant a la primera, hi ha poques variacions, es manté el blau com a color predominant, però la tonalitat passa a ser més fosca. El que sí que canvien són els colors dels dorsals i els noms, que deixen enrere el blanc de la campanya anterior i passaran a ser de color vermell, a més tant la samarreta com el pantaló tindran tocs de groc.

On hi ha el canvi més important és a l’equipació visitant, que deixarà de ser tricolor i serà groc llampant. Igual que amb la primera samarreta, els noms i números dels jugadors seran de color vermell, i també hi haurà elements en blau que representaran la bandera andorrana. Amb aquestes dues samarretes el MoraBanc afrontarà el retorn a Europa, però abans haurà de disputar la pretemporada, que tindrà el primer partit dissabte de la setmana vinent davant del Montakit Fuenlabrada.

DIRECCIÓ DE JOC PER ANYS

tracking