FUTBOL SALA

L'Encamp, centrat a Suècia

El conjunt que dirigeix Lluís Cruz aterra a primera hora del matí a terres sueques i demà al vespre encetarà la primera fase prèvia de la UEFA Futsal Cup

L'Encamp, centrat a SuèciaFUTBOL CLUB ENCAMP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Futbol Club Encamp de futbol sala arriba a primera hora d’aquest mateix matí en avió a la localitat sueca d’Uddevalla via Frankfurt (Alemanya) per afrontar demà, a dos quarts de vuit del vespre, la primera fase prèvia de la UEFA Futsal Cup davant el conjunt amfitrió, l’Uddevalla. L’equip encampadà torna d’aquesta manera per segon any consecutiu a la màxima competició europea com a campió de la primera divisió andorrana. Demà passat a les cinc de la tarda, els homes de l’experimentat entrenador Lluís Cruz es veuran les cares amb el Regensburg alemany i dissabte (14.00 hores) competiran contra el rival més semblant de nivell, el Tre Fiori de San Marino. Els tres enfrontaments seran d’alt voltatge, ja que hauran de pugnar contra els campions de les respectives lligues dels seus països; i se celebraran a l’estadi Agnebergshallen, mentre que únicament el que finalitzi com a primer classificat del grup D (n’hi ha 8) passarà a la següent ronda.

“Arribem bé a la cita, sobretot amb ganes i il·lusió. Som un grup molt jove comparat amb altres anys que hem participat, però hem de recordar que fa cosa d’un mes i mig ens vam quedar sense jugadors, amb només un parell del planter [van estar a punt de desaparèixer]. Finalment hem creat una plantilla maca, en la qual hi ha integrants amb experiència europea, que combinen amb l’ambició de la joventut”, va detallar ahir Cruz sobre la situació actual de l’FC Encamp abans de realitzar el darrer entrenament al Principat, en el qual van aprofitar per perfilar “quatre cosetes”. Pel que fa a si de cara al futur pot ser clau per triomfar el tàndem experiència-jovent, va explicar que “no ho sé segur, però el que sí puc dir és que estic satisfet de la resposta de l’equip perquè tots són disciplinats, coneixen el seu nivell, saben el que han d’aportar a cada moment i m’han facilitat considerablement la feina”. Quant a objectius, va declarar que “en altres ocasions s’han confeccionat conjunts certament seriosos i mai han passat, per la qual cosa això demostra que és complicat. Ara bé, ens hem preparat correctament i els rivals els tenim estudiats amb profunditat”, a la qual cosa el tècnic hi va voler afegir que “sabem com juguen cadascú i hem dissenyat cada partit d’una manera especial per mirar de contrarestar el que fan els tres oponents. Estan acostumats a jugar d’una manera específica i intentarem posar en pràctica un sistema diferent per sorprendre”.

Lluís Cruz va dir en mode d’agraïment que diverses entitats els van contactar per cedir-los esportistes per a l’ocasió, com ara Eric Mesquita, del Les Corts de Barcelona, i Nuno Dias i Àlex Palau del CE Sant Julià, que els donaran un cop de mà en el certamen. També va comentar que per al nou curs necessitaran alguna incorporació.

tracking