Futbol sala

La selecció, al Preeuropeu amb un bloc completament renovat

La majoria de la convocatòria la formen jugadors de l’Enfaf de futbol sala

La selecció, al Preeuropeu amb un bloc completament renovatARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La selecció andorrana de futbol platja participarà entre demà i diumenge a l’Euro Beach Soccer League, a la ciutat hongaresa de Siofok. El torneig servirà com a classificatori per a l’Europeu de l’especialitat, que es disputarà entre el 14 i el 17 de setembre a Terracina, Itàlia. En el Preeuropeu, els tricolors disputaran la divisió B i s’estrenaran contra Hongria (demà a les 18.15 h), el màxim favorit per estar a la fase final. El segon matx serà dissabte (14.30 h) contra Bulgària i els andorrans tancaran el campionat diumenge (13.15 h) davant del conjunt de Dinamarca.

El combinat nacional afronta aquesta cita amb un grapat de novetats, començant per la banqueta, on Moisés Gonçalves s’estrenarà com a tècnic. L’entrenador de l’Enfaf comptarà amb futbolistes coneguts per ell, ja que gran part de la convocatòria està formada pels joves jugadors de l’equip de futbol sala de la federació, que competeix a primera catalana, i que s’estrenaran en la modalitat de futbol platja. A la llista també hi és Òscar Neira, l’únic que ja havia anat amb la selecció i que va disputar el Preeuropeu de l’any passat a Sanxenxo, Galícia.

L’equip ja fa més d’un mes que s’exercita i prepara aquesta cita i avui mateix posarà rumb a terres hongareses amb l’objectiu de “fer un bon paper, competir de la millor manera possible i gaudir d’aquesta experiència, ja que és el primer cop que molts dels jugadors i jo participem en aquesta competició”, tal com va admetre el seleccionador, Moisés Gonçalves. Per Òscar Neira, el principal hàndicap per als del Principat serà l’aspecte físic: “No podrem competir amb els altres equips en el cos a cos, però intentarem contrarestar-ho amb les ganes i la il·lusió que tenim per fer un bon paper.”

Pel que fa als rivals, Gonçalves va declarar que “pel que hem pogut veure, el més perillós serà Hongria, i més sent local. Les altres dues seleccions són d’un gran nivell físic”. Precisament en relació amb el matx contra els amfitrions, Òscar Neira va valorar positivament que el debut sigui contra els hongaresos, “perquè el primer partit s’agafa amb més ganes, s’està molt millor físicament i tindrem aquest petit avantatge de jugar el primer dia contra el conjunt més fort i poder arribar més frescos”.

Tots tres partits de la selecció es podran veure per streaming.

tracking