Inversors aparcats

Després d’una nova reunió, l’FC Andorra decideix aturar les negociacions amb Sors i els seus socis en espera de la nova Llei de l’esport

Inversors aparcatsFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’assemblea extraordinària de l’FC Andorra va aprovar el 18 de juliol passat l’entrada d’inversors estrangers per salvar la situació econòmica que fa que el club estigui penjant d’un fil des de fa anys. No obstant això, per poder dur a terme aquest pla necessiten l’aprovació de la nova Llei de l’esport, que s’espera per al setembre, aproximadament, i que permetria la inversió estrangera en clubs que disputen competicions fora del Principat, com és el cas de l’FC Andorra, entre molts altres. Tot i això, i malgrat que ja està molt avançada, encara s’han de determinar amb exactitud els punts exactes que tindrà la llei.

Etiquetes:

La directiva va fer una nova reunió dijous al vespre amb els primers interessats a invertir en el club tricolor, encapçalats per Miquel Sors, l’exagent del migcampista de l’FC Barcelona, Ivan Rakitic. La proposta que van realitzar no va acabar de convèncer en un principi Albert Ferré i la directiva. Tot i això, va ser el fet de no conèixer amb exactitud la nova Llei de l’esport el que va portar a ajornar les negociacions fins que es presenti la versió definitiva d’aquesta. “No ens sentim còmodes, ja que no sabem fins on podem arribar, així que de moment ho aparquem fins que surti la llei”, indicava el màxim mandatari de l’FC Andorra, que deixava clar que “no ens volem equivocar, necessitem seguretat legal i de moment no n’hi ha”.

Que quedin ajornades les negociacions, però, no significa que estiguin trencades. Malgrat un distanciament inicial, la predisposició per continuar parlant i arribar a un acord segueix present en les dues parts. Que el grup d’inversors entrés inicialment com a patrocini era també una de les possibles opcions, però per ara queda en stand by.

Ferré de moment s’aferra al pla B, que és seguir funcionant amb els recursos propis que tenen. “Estem coberts fins a final d’any”, explicava.

Més moviments

En clau esportiva, ahir el club va anunciar que l’internacional de la sub-21, Joan Cervós, tornarà a l’equip després d’haver jugat el curs passat a l’AE Josep Maria Jené. Per contra, l’equip perdrà el també lateral esquerre Aleix Cisteró, que no seguirà vestint la samarreta que ha defensat les dues últimes campanyes. El també sub-21, Àlex Villagrasa, va ser anunciat també ahir com a nova incorporació i ja només queden per resoldre el futur de Marc Fer­ré i Emili Garcia per completar la plantilla 2017/2018. A més, Augusto da Silva Chupi seguirà sent el delegat de l’equip.

tracking