Bàsquet

El MoraBanc ja té el nou referent per a la pintura

El club fa oficial el fitxatge de Przemek Karnowski i espera Diagné i Fernández per tancar l’equip del curs 2017/2018

El MoraBanc ja té el nou referent per a la pintura

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

A mitjans del mes de juliol, el MoraBanc era l’únic equip de tota la lliga Endesa que encara no havia realitzat cap fitxatge i en poc més de dues setmanes ja ha perfilat tota la plantilla. Ahir va fer oficial el fitxatge de Przemek Karnowski per una temporada, la quarta incorporació del curs i la segona en dos dies, després de la de John Shurna el dijous. El pivot polonès (2,15 metres i 23 anys) arriba provinent de l’Unversitat de Gonzaga de l’NCAA, per la qual cosa serà un debutant a l’ACB. Francesc Solana va quedar impressionat amb el jugador a la Summer League de l’NBA del passat mes, on el nou fitxatge del MoraBanc jugava amb els Orlando Magic. “Karnowski serà un dels referents d’aquest projecte 2017-2018, no només per a l’equip, sinó per a l’afició. Estem segurs que el Poliesportiu gaudirà de valent amb el nou cinc del MoraBanc”, detallava el comunicat del conjunt del Principat. Per la seva part, Solana destacava que “tindrem un jugador amb gana, ambició i que ve a jugar al joc interior. Ens aportarà rebot, però sobretot és un gran passador”.

Amb Karnowski, el club només espera a dos jugadors més per completar el projecte de la temporada 2017/2018. Són Moussa Diagné, pel qual estan en espera del transfer del Barça Lassa, i Jaime Fernández, assumpte que sembla que s’allargarà més per la situació del dret de tempteig amb l’Estudiantes. El club buscarà un pla B en cas que no acabi surtin el fitxatge del base madrileny.

Per altra banda, ahir l’ACB va anunciar els partits del circuit de pretemporada Movistar. El MoraBanc jugarà a Moralzarzal (Madrid), on es veurà les cares el dia 2 de setembre contra el Fuenlabrada i el dia 3 contra el València.

tracking