La selecció inicia la preparació per viatjar a Suïssa i les Fèroe

El combinat nacional s’exercita a l’Estadi Comunal amb algunes absències

La selecció inicia la preparació per viatjar a Suïssa i les FèroeFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La selecció de futbol va començar ahir els entrenaments per preparar els pròxims duels oficials de classificació per al Mundial que es disputaran a domicili contra Suïssa (31 d’agost) i les Illes Fèroe (3 de setembre). Seran cinc setmanes d’entrenaments que també inclouran un partit amistós, el 16 d’agost contra el Qatar a Saint George’s Park, seu de la federació anglesa. Les sessions preparatòries tindran algunes absències destacades, com Max Llovera, que es troba en plena pretemporada amb el Lleida, Marc Vales, que està jugant la Veikkausliiga finlandesa o Víctor Rodríguez, que va ser operat del menisc, i tot just ara comença el període de recuperació.

Etiquetes:

Per al seleccionador nacional, Koldo Álvarez, l’objectiu d’aquestes jornades d’entrenaments és “arribar el dia de Suïssa amb algunes setmanes de treball entre la preparació dels clubs i la nostra i no anar el 16 d’agost a Anglater­ra sense haver entrenat”. En aquest sentit va reconèixer que “vam buscar un amistós per intentar que els primers partits no fossin els de classificació per al Mundial contra Suïssa i les Illes Fèroe i puguem arribar a aquests enfrontaments de la millor manera possible”. Per últim, va afegir que “hem de plantejar el matx contra el Qatar com una part important d’aquesta pretemporada que farem i com un entrenament de qualitat, però sense oblidar la importància que té un partit internacional per a nosaltres perquè és un rival que ens pot anar força bé per a aquesta posada a punt”.

El combinat tricolor afrontarà aquestes cites en un moment de forma dolç després de la victòria davant d’Hongria i de sumar tres partits sense perdre ni encaixar gol en aquest 2017 que ha fet que la selecció escali fins a la 129a posició del rànquing FIFA.

tracking