Ciclisme

Chris Froome es corona a París amb el seu quart Tour

Els residents Dan Martin i Simon Yates acaben sisè i setè

Chris Froome es corona a París amb el seu quart Tour

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Chris Froome va complir els pronòstics i ahir va gua-nyar el seu quart Tour de França als Camps Elisis de París. El britànic era el màxim favorit a arribar a l’última etapa amb el mallot groc, i tot i no mostrar la superioritat que havia deixat veure en altres edicions, no va tenir rival a la classificació general exceptuant Fabio Aru, que es va situar líder durant algunes jornades. La darrera etapa va tenir el clàssic esprint pels carrers de la capital francesa que es va adjudicar l’holandès Dylan Groenewegen seguit d’André Greipel i Boasson Hagen.

A més de Froome, el colombià Rigoberto Urán i el francès Romain Bardet van pujar al podi de la 104a edició de la Grande Boucle. Entre els residents, el millor classificat va ser Dan Martin, que va finalitzar en 6a posició, seguit per Simon Yates, 7è a la general, que també va pujar al podi per recollir el mallot blanc que l’acredita com a millor corredor jove.

La propera gran cita al món del ciclisme serà la Vuelta a Espanya, on participarà el britànic Chris Froome. La ronda espanyola arrencarà el 19 d’agost a Nimes (França), i tindrà un final d’etapa a Andorra la Vella el 22 d’agost, i una sortida d’etapa al dia següent des d’Escaldes-Engordany.

tracking